2 ani pentru 3 km de autostrada

Autostrada Bucuresti-Brasov, care pleaca din centura Bucurestiului si ajunge in cea a Ploiestiului, mai are nevoie pentru a finaliza legatura de 3 km cu Bucurestiul de aproape doi ani, mai exact de 22 de luni. Pentru aceasta  CNADNR va plati suma de 129.18 milioane lei.

Vorba unui prieten, daca ne puneam cu tarnacopu’ pana acum o terminam. Dar asta e, asteptam acum sa vedem ce o sa se intample, ca sigur nu cred ca se va finaliza in 22 luni. Intre timp mai platim o acciza, o suprataxa si inca multe altele pentru aceasta infrastructura de vis pe care o avem pe hartie, pentru ca daca nu stiati, banii pentru acesti 3 km sunt de la bugetul de stat.

„Traseul autostrăzii începe din strada Petricani-Fabrica de Glucoză, în apropiere de Mobexpert. Este o intersecție în cruce în zona Petricani, apoi proiectul are în vedere construcția unor noduri rutiere în zona Gherghiței și în Voluntari, la Strada Popasului. Nodul rutier din zona Gherghiței face legătura Sectorul 2 spre sudul Capitalei. Nodul rutier din zona Petricani asigură legătura cu partea de nord a Bucureștiului. După ieşirea din Capitală, traseul autostrăzii trece în apropiere de localitatea Voluntari, apoi secțiunea se racordează la autostrada deja construită”, au declarat oficiali din cadrul CNADNR.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings