EVW Holding livrează 17 vehicule către JCL, ultima serie dintr-un contract pentru 118 vehicule

EVW Holding, unicul dealer DAF în România, a livrat în data de 6 ianuarie, 17 vehicule DAF XF către

JCL Logistics. Aceste 17 capete tractor reprezintă ultima tranșă dintr-o flotă de 118 vehicule, conform contractului încheiat în toamna anului 2014 între operatorul elvețian și DAF Trucks N.V.

S-au livrat in total 118 vehicule dintra care in Olanda 59, Austri si Elvetia 42 respectiv Romania 17 vehicule.

Contractul a fost negociat din partea DAF de Johan Doensen – International Fleet Sales Manager iar de cealaltă parte de către Stefan Joebstil – CEO JCL Logistics și Marco Dazzi – CFO. DAF a concurat pentru câștigarea acestui deal cu Mercedes-Benz și MAN, branduri care se regăsesc alături de DAF în portofoliul de mărci al operatorului elvețian.
Johan Doensen a subliniat că o pondere importantă în luarea deciziei de achiziție în favoarea DAF a avut soluția completă oferită de producătorul olandez; o soluție full service pe care DAF Trucks o garantează prin intermediul dealerilor săi din Olanda, Austria, Elveția și România. Practic DAF furnizează servicii integrate, pornind de la consultanță de specialitate, finanțare – leasing prin PACCAR Financial, servicii Multisuport și nu în ultimul rând, “after-sales” de calitate prin dealerii oficiali DAF din țările mai sus amintite.

CONFIGURAȚIA

DAF XF FT 440, SUPER SPACE CAB – cutie de viteze automată S tronic cu MX Engine Break și rezervor dublu.
13 unități din totalul celor 118, sunt low deck. Toate XF-urile sunt dotate conform cerinței clientului cu cele mai avansate sisteme DAF în materie de siguranță în trafic și confort: Adaptive Cruise Control (ACC), Advanced Emergency Braking System (AEBS), Forward Collision Warning (FCW), Lane Departure Warning System (LDWS). Vehiculele beneficiază de intervale extinse de service – până la 120.000 km pe an.

Evenimentul oficial de livrare flotă, a avut loc la sediul EVW Holding din București în data de 6 ianuarie 2016. Ne-a bucurat prezența reprezentanților JCL în România – Florian Ștefan și Alexandru Eugen, prezența reprezentantul DAF Johan Doensen și a reprezentanților EVW Holding – cei care au făcut ca această livrare să fie posibilă în România. Șoferii acestei noi flote a JCL Logistics, cei care vor mișca lucrurile în viitor cu ajutorul acestor camioane noi, au fost și ei prezenți la eveniment în formație completă. Aceștia s-au bucurat de un cursuri specializate de Professional Vehicle Handover și Ecodrive efectuate de un Truck & Service Trainer oficial DAF.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings