Auto.ro stie cat valoreaza automobilul tau

Aplicatia Auto.ro a lansat oficial in Romania singurul serviciu de Evaluare Auto disponibil pe smartphone. Serviciul este implementat in parteneriat cu Daniri Solutions. Acum, aplicatia de mobil Auto.ro permite tuturor utilizatorilor de dispozitive mobile sa afle valorea unui automobil, pe care doresc sa-l vanda sau sa-l cumpere, dar si costurile totale de detinere pentru o perioada de 5 ani (binecunoscutul TCO – total cost of ownership).

Accesand modulul Evaluare Auto din aplicatia de mobil Auto.ro, veti avea de completat datele automobilului al carui valoare doriti sa o aflati.

Astfel, veti  putea intra in posesia unui raport detaliat care include:

  • Valoarea actualizata a automobilului si marja de negoicere recomandata in cazul tranzactionarii respectivului automobil.
  • Costul total de detinere pentru 5 ani, oferindu-se inclusiv detalii privind: costul total al combustibilului, costul cu asigurarea RCA, costurile legate de impozite si rovignete, costurile reparatiilor, reviziilor si deprecierea automobilului.
  • Rating-ul de satisfactie al automobilului, privind diverse criterii si feedback statistic al posesorilor de modele similare.

Raportul este usor de personalizat in conformitate cu modul dumneavoastra de utilizare al automobilului: rulaj anual, raport rulaj urban sau extraurban, reparatii in service de marca sau service independent, piese de origine sau aftermarket. Nu veti plati niciun cost suplimentar pentru noul raport astfel configurat. Toate rapoartele sunt trimise pe email si vor fi pastrate si in arhiva modulului Evaluare Auto din aplicatia Auto.ro.

Absolut gratuit aplicatia de mobil Auto.ro va ofera o evaluare in plus fata de cea achizitionata, aceasta urmand s-o utilizati pentru un alt automobil pe care doriti sa-l tranzactionati.

Am lansat acest serviciu pentru a ajuta posesorii sa ia decizii informate, atunci cand vand sau cumpara un automobil, si sa afle costurilor reale pe care le atrage utilizarea acestuia.

 

Despre aplicatia de mobil Auto.ro

Din aplicatia de mobil Auto.ro soferii pot realiza o serie de plati auto: taxa de pod, amenda de circulatie, rovinieta, rca, parcare, asistenta rutiera. Se instaleaza gratuit, a ajuns la peste 400.000 de instalari si are in Google Play si App Store peste 4.000 de recenzii.

Auto.ro powered by Vodafone este cea mai populara aplicatie auto din Romania si detine mai multe premii castigate la competitiile de profil, fiind desemnata aplicatia numarul 1 pentru soferi.

 

Aplicatia Auto.ro cuprinde:
– Plati auto: Taxa de pod, Amenda, Rovinieta, RCA, Parcare, Asistenta rutiera
– Masina mea: se primesc alerte atunci cand expira Rovinieta, RCA, ITP, Casco, etc.
– Cerere Service: se primesc oferte de reparatie a masinii, revizie sau ITP
– Locatii auto: benzinarii, service-uri, spalatorii, vulcanizari, ATM-uri, peste 30.000 de puncte      de interes auto
– Masini noi si second hand: peste 20.000 de anunturi.

Auto.ro app pentru Android: http://bit.ly/up-gplay
Auto.ro app pentru iOS: http://bit.ly/up-iPhone
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings