Crestere de 30% pentru MHS Truck & Bus

Anul 2015 a reprezentat un an de creştere pentru toate afacerile MHS Holding: Automobile Bavaria Group România, MHS Truck & Bus Group România şi Schmidt Gruppe Deutschland. MHS Truck & Bus Group România a înregistrat o creştere în vânzări de 30% şi o cifră de afaceri consolidată de 104 milioane euro.

Rezultate  2015

Produsele premium MAN, deosebit de fiabile şi economice, câştigatoare ale premiului TŰV pentru al 4-lea an consecutiv, alături de o echipă bine pregătită, orientată către nevoile clienţilor, au contribuit la creşterea cu 30% a vânzărilor MHS Truck & Bus Group, în 2015, faţă de anul precedent. Totodată, MHS Truck & Bus Group a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 104 milioane euro.

Cea mai mare creştere în vânzări s-a remarcat în segmentul autotractoarelor. Opt flote de peste 20 unităţi fiecare au fost livrate către clienţi în 2015, cel mai solicitat model fiind MAN TGX.

2015 a fost un an bun pentru activitatea de After Sales a MHS Truck & Bus Group România, fiind înregistrate o creştere de 12% a vânzărilor de piese de schimb, respectiv de 10% a numărului de ore de manoperă service facturate . De asemenea a crescut  şi vânzarea  serviciilor de telematică .

Consolidarea operaţiunilor

Pentru a ţine pasul cu cerinţele tot mai mari ale pieţei de vehicule comerciale din România, MHS Truck & Bus Group a regândit structura operaţiunilor sale.

Începând cu iulie 2015, reţeaua de service MAN a fost reunită într-o singură companie, MHS Truck Service, care deţine opt locaţii în ţară: Bucureşti – Militari & Otopeni, Braşov, Cluj, Sibiu, Constanţa, Timişoara şi Bacău. În acest fel, clienţii beneficiază de condiţii contractuale unitare şi procese de lucru simplificate, în toate aceste locaţii. În plus, clienţii noştri beneficiază de asistenţă service şi prin cei cinci parteneri de service ai grupului din Iaşi, Piatra Neamţ, Slatina, Baia Mare şi Oradea.

Training

Una dintre priorităţile MHS Truck & Bus Group este asigurarea unui grad cât mai înalt al calităţii serviciilor oferite clienţilor. MHS Truck & Bus Group organizeză în mod constant cursuri de specializare pentru tehnicienii de service MAN din România, utilizând avantajul celor două centre de perfecţionare din Bucureşti şi Sibiu, dotate şi organizate la cel mai înalt nivel tehnologic. Cursurile se organizează conform conceptelor MAN Academy şi standardelor MAN, fiind disponibile atât pentru personalul de vânzări cât şi pentru personalul de After Sales.

Centrele de training oferă servicii ProfiDrive pentru toţi clienţii, asigurând şoferilor acestora cursuri  în vederea însuşirii unui mod de condus economic şi eficient. În 2015, numărul trainerilor MAN ProfiDrive a fost dublat, răspunzând cererii în creştere a pieţei.

Departamentul de training al MHS Truck & Bus Group a dezvoltat un program de instruire pentru tineri, oferindu-le posibilitatea de a primi cea mai bună pregătire în cadrul unui sistem atractiv de Internship. Bazele programului au fost puse acum patru ani şi oferă posibilitatea cursanţilor de a deveni specialişti în domenile mecanică, electrică, tinichigerie şi vopsitorie.

Perspective pentru 2016

„Anul acesta ne vom concentra atenţia, în principal, pe menţinerea calităţii serviciilor de After Sales, pe care le oferim clienţilor noştri prin reţeaua MHS Truck Service. Acest lucru include atât activităţile de service din fiecare locaţie MHS Truck & Bus Group, cât şi serviciile MAN Solutions, disponibile pentru România, precum MAN TeleMatics, MAN ProfiDrive Training, Mobile 24h service. Satisfacţia şi încrederea clienţilor noştri ne va oferi  în 2016 baza dezvoltării activităţii noastre. Vom îmbunătăţii conceptul de Customer Relationship Management pentru a răspunde în mod oportun şi eficient aşteptărilor clienţilor noştri.”, a declarat Miloš Vujanović, CEO al MHS Truck & Bus Group.

MHS Truck & Bus Group prognozează pentru 2016 o creştere cu 10% a vânzărilor de camioane noi, precum şi a cifrei de afaceri consolidată.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings