DKV Euro Service extinde colaborarea cu LUKOIL România

DKV Euro Service România a extins, începând cu acest an, colaborarea cu LUKOIL România, astfel că toți utilizatorii DKV CARD vor putea alimenta fără numerar în oricare dintre cele peste 300 de stații de distribuție carburanți operate de compania petrolieră în țară. Totodată, rețeaua de puncte de acceptanță DKV a continuat să crească și în cazul altor parteneri existenți, cum ar fi MOL sau OMV/Petrom.

“LUKOIL este unul dintre cei mai mari distribuitori de carburanți de pe piață, cu o rețea vastă de stații. Odată cu această extindere a colaborării, numărul total de benzinării unde se poate alimenta cu DKV CARD în România s-a dublat, ceea ce înseamnă că suntem și mai aproape de clienții noștri, pe orice rută aleg. Creșterea numărului de parteneri și a punctelor de acceptanță din România este un element important în strategia de dezvoltare DKV pe plan local, cu atât mai mult acum, când scăderea TVA creează premisele favorabile pentru ca transportatorii să alimenteze în țară”, a declarat Robert Vass, Country Manager DKV Euro Service România.

DKV Euro Service oferă deținătorilor de DKV CARD posibilitatea să plătească pentru carburanți fără numerar într-o rețea extinsă de 703 stații partenere LUKOIL, MOL, OMV/Petrom, Oscal Downstream, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral și altele.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings