Taxa de drum Slovenia prin serviciu post-pay

De la 1 februarie 2016, DKV EURO SERVICE ofera clientilor un sistem post-pay pentru taxa de drum din Slovenia, in plus fata de sistemul actual de pre-pay pentru toate vehiculele de peste 3,5 tone. Acest lucru inseamna ca soferii nu vor mai trebui sa coboare din cabina, la statiile de taxare, pentru a incarca unitatea lor de bord (OBU). Utilizatorii serviciului post-pay au, de asemenea, avantajul de timp suplimentar pentru a plati.

Sistemul post-pay poate fi folosit fie cu OBU, fie cu cardul cu chip (cardul DARS) emis de catre operatorul taxei de trecere DARS. Utilizatorii care au platit prin pre-pay cu OBU pot trece la sistemul post-pay pe loc prin prezentarea OBU si DKV CARD in orice statie de taxare DARS sau la Toll User Centre din Ljubljana, Slovenia.

Orice credit din sistemul pre-pay este transferat catre utilizatorul sistemulului de post-pay. in acest moment, nu se emit unitati de bord noi de catre operatorul de taxa. Ca o alternativa la unitatea lor OBU, utilizatorii pot plati taxa prin sistemul post-pay cu ajutorul unui card DARS. Aceste carduri cu cip pot fi achizitionate de la orice statie de taxare sau pot fi comandate direct de pe site-ul DARS. Cardurile DARS, care sunt deja utilizate in sistemul pre-pay, pot fi transformate in post-pay cu DKV CARD la oricare din statiile de taxare ale operatorului.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings