Taxa de drum Slovenia prin serviciu post-pay

De la 1 februarie 2016, DKV EURO SERVICE ofera clientilor un sistem post-pay pentru taxa de drum din Slovenia, in plus fata de sistemul actual de pre-pay pentru toate vehiculele de peste 3,5 tone. Acest lucru inseamna ca soferii nu vor mai trebui sa coboare din cabina, la statiile de taxare, pentru a incarca unitatea lor de bord (OBU). Utilizatorii serviciului post-pay au, de asemenea, avantajul de timp suplimentar pentru a plati.

Sistemul post-pay poate fi folosit fie cu OBU, fie cu cardul cu chip (cardul DARS) emis de catre operatorul taxei de trecere DARS. Utilizatorii care au platit prin pre-pay cu OBU pot trece la sistemul post-pay pe loc prin prezentarea OBU si DKV CARD in orice statie de taxare DARS sau la Toll User Centre din Ljubljana, Slovenia.

Orice credit din sistemul pre-pay este transferat catre utilizatorul sistemulului de post-pay. in acest moment, nu se emit unitati de bord noi de catre operatorul de taxa. Ca o alternativa la unitatea lor OBU, utilizatorii pot plati taxa prin sistemul post-pay cu ajutorul unui card DARS. Aceste carduri cu cip pot fi achizitionate de la orice statie de taxare sau pot fi comandate direct de pe site-ul DARS. Cardurile DARS, care sunt deja utilizate in sistemul pre-pay, pot fi transformate in post-pay cu DKV CARD la oricare din statiile de taxare ale operatorului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings