Livrare de 60 autocare Mercedes-Benz Tourismo

Daimler Buses, a livrat operatorului polonez Raf Trans, 60 de autocare Mercedes-Benz Tourismo si trei autocare Setra ComforClass 500. “Suntem mandri, ca timp de 15 ani am avut o contributie insemnata in dezvoltarea si succesul companiei Raf Trans, datorita autocarelor noastre economice si serviciilor post vanzare oferite”, a declarat Roman Biondi, Head of Market Management Daimler Buses.

16A324

Cele 60 de autocare Mercedes-Benz Tourismo sunt echipate la interior cu scaune Travel Star, sistem audio/video, bucatarie, toaleta. De asemenea, acesta este dotat cu un sistem de aer conditionat de ultima generatie.

Propulsia este asigurata de motorul OM 470 Euro VI BlueEfficiency Power, ce dezvolta 394 cp. In ceea ce priveste transmisia, pe autocarele Tourismo livrate, vorbim de cutia de viteze in 6 trepte GO 210.

La partea de siguranta, regasim deja binecunoscutele sisteme ca advanced emergency braking system (AEBS) si  Lane Assistant (SPA). Optional, compania a dorit sa achizitioneze blocuri optice Litronic si camera video, pentru marsarier.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings