Parapeti pentru drumurile nationale

Compania Natională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A. informează că în data de 22.04.2016 a fost semnat Acordul-cadru de furnizare având ca obiect “Achiziţia şi transportul parapetelor rigide prefabricate din beton” aferente drumurilor naţionale şi autostrăzilor din administrarea C.N.A.D.N.R. S.A.

Obiectul Acordului-cadru se referă la furnizarea, transportul şi montarea parapetelor rigide prefabricate din beton utilizate pe sectoarele periculoase de drumuri naţionale, din punct de vedere al siguranţei circulaţiei, pentru protejarea vehiculelor impotriva intrărilor pe celălalt sens de circulaţie, a ieşirilor de pe platforma drumului, a amenajarilor de intersecţii, inclusiv înlocuirea celor deteriorate.

Parapetele rigid prefabricat din beton se clasifică în elemente curente şi elemente de capăt. Elementele se vor utiliza pentru separarea sensurilor de circulaţie pe sectoarele cu 4 benzi, pentru protejarea participanţilor la traficul rutier de a nu părăsi platforma drumului, amenajarea intersecţiilor etc. De asemenea, parapetul achiziţionat va fi utilizat pentru eliminarea punctelor periculoase şi creşterea gradului de siguranţă rutieră pe reţeaua de drumuri naţionale.

Valoarea totală a acestui Acord-cadru este de 51.808.593,45 lei fără TVA, finanţarea fiind asigurată de la bugetul de stat şi venituri proprii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings