Mercedes-Benz FleetBoard Drivers’ League

Soferii se pot inscrie in competia FleetBoard Drivers’ League incepand cu data de 1 mai. Pe plan national, timp de trei luni, participantii isi pot arata abilitatile si pot castiga titlul de „Cel mai bun sofer” si „Cea mai buna echipa”.

Soferii concureaza intre ei, in timp ce isi fac treaba de zi cu zi. Stilul lor de conducere este analizat cu ajutorul programului FleetBoard. Pentru a putea participa, fiecare sofer trebuie sa parcurga o distanta lunara de cel putin 4.000 km. O echipa este formata din minim trei soferi, ce trebuie sa acopere o distanta de cel putin 12.000 km in fiecare luna.

Stilul de conducere al acestora va fi calculat in perioada 1 iunie – 31 august. Soferii se pot inscrie online pe pagina www.driversleague.com in perioada 1 mai – 31 iule. Cei care se inregistreaza dupa lansarea oficiala, vor fi evaluati retroactiv si vor conta la evaluarea generala.

Pe pagina dedicata concursului, participantii isi pot face un profil si pot vizualiza locul pe care il ocupa in  clasament  cat si rezultatele celorlalti soferi inscrisi in competitie
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings