Afla ultimele informatii privind aplicarea legii salariului minim in Franta, la conferinta IRU-UNTRR

Înscrie-te și participă la Conferința internațională IRU-UNTRR din data de 27 mai 2016, hotel Pullman, ora 12:30 și primești garantat un tricou și o brățară de acces pe 3 zile la T-Festival și, totodată, poti sa intri la marea tombolă* care îți poate aduce unul dintre cele 3 bilete la meciul de fotbal România – Franța de la EURO 2016 sau una din 10 roviniete pentru autoturism valabilă 1 an de zile (categoria A12)

În data de 27 mai 2016, Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) organizează împreună cu Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU) cea de-a doua ediție a conferinței internaționale dedicate competiției loiale în transporturile rutiere – “Tendințe Globale & Provocări UE într-o lume în continuă mișcare”. Conferința va avea loc în București la hotel Pullman World Trade Center, începând cu ora 12:30, evenimentul fiind parte a T-Festival, cel mai mare festival din Europa de Sud-Est dedicat transporturilor rutiere, aflat la cea de-a patra ediție, și care are loc în perioada 27-29 mai 2016 la Romexpo.

Conferința internațională IRU-UNTRR își propune să identifice provocările cu care se confruntă operatorii de transport rutier și  să găsească soluții pentru a facilita comerțul durabil în UE și în regiunea eurasiatică.

Conferința va aborda problemele urgente cu care se confruntă transportatorii rutieri în UE, precum Legea Macron privind salariul minim din Franța care intră în vigoare la 1 iulie 2016, viitoarele modificări ale Regulamentului 561 privind timpii de conducere și odihnă sau cum văd olandezii și turcii concurența în transporturile rutiere din UE.

Federația Națională a Transporturilor Rutiere din Franța (FNTR) va prezenta ultimele informații privind Decretul de implementare a legii detașării lucrătorilor în Franța, iar Delegatul General IRU la Bruxelles va face precizări privind acțiunile IRU referitoare la Legea Macron.

La dezbateri vor participa și membrii Parlamentului European (PE) – doamna Europarlamentar Ana Claudia Țapardel – membru în Comisia pentru transport și turism a PE și doamna Europarlamentar Maria Grapini, membru supleant în Comisia pentru transport și turism a PE, care vor realiza o prezentare privind reglementările naționale care afectează libertatea de mișcare în UE.

Vă reamintim că UNTRR a semnalat la începutul lunii aprilie că Franța a aprobat legea salariului minim cu intrare în vigoare din 1 iulie 2016, aplicabilă lucrătorilor detașați. Actul legislativ impune ca șoferii străini care muncesc în Franța să fie plătiți conform salariului minim francez care se ridică la 9,61 euro brut pe oră – urmare a unor cereri formulate de companiile franceze de transport care raportează concurența companiilor de transport din Europa de Est ca fiind neloială.

Programul complet al Conferinței Internaționale privind Competiția Loială în Transporturile Rutiere îl puteți găsi aici: www.t-festival.ro/conferinta-internationala-iru-untrr/

Vă puteți înscrie la conferința internațională IRU-UNTRR dedicată competiției loiale în transporturile rutiere – “Tendințe Globale & Provocări UE într-o lume în continuă mișcare” accesând acest link: http://www.isondaje.ro/sondaj/432535722/1/

Tot în data de 27 mai, începând cu ora 11:00, la hotel Pullman, Bucuresti, va avea loc lansarea UNTRRplanner, cel mai mare planificator profesionist de rute, dezvoltat împreună cu grupul german PTV și IRU.

Totodată, dacă sunteți membru UNTRR și veniți la seminarul de lansare a UNTRRplanner și conferință internațională IRU-UNTRR puteți câștiga unul dintre cele trei bilete la meciul România – Franța, din data de 10 iunie din deschiderea Campionatului European de Fotbal. Pentru participarea la seminarul de lansare a UNTRR planner se poate câștiga un bilet la meci, iar pentru prezența la conferință vor fi alocate 2 bilete. Înscrierea online la cele două evenimente vă aduce șanse duble de câștig.

În plus, toți participanții la conferința internațională IRU-UNTRR vor primi garantat un tricou și o brățară de acces pe 3 zile la T-Festival

Mai multe detalii găsiți în cadrul programului de pe site-ul www.t-festival.ro

*regulamentul de derulare al concursului ”UNTRR trimite transportatorii rutieri la EURO 2016” poate fi consultat aici: www.t-festival.ro/conferinta-internationala-iru-untrr/
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings