10 autocare Neoplan pentru Christian Tour

Incepand din aceasta luna, Christian Tour, si-a marit flota cu 10 autocare noi Neoplan in valoare de aproximativ 3 mil. euro.

„Această livrare importantă marchează un început bun pentru MHS Truck & Bus Group, care a demarat un proces puternic de reintroducere, pe piața românească, a vânzărilor de autobuze și autocare. România are un potențial mare în ceea ce privește vânzarea de autocare, deoarece există o cerere imediată de câteva sute. Ținând cont de nevoile clienților noștri, vom mări departamentul dedicat vânzărilor de autobuze și autocare.

Suntem încântați că am devenit partenerul de afaceri al Christian Tour, unul dintre cei mai importanți tour operatori români și dorim să le oferim întreaga noastră susținere.” a declarat Miloš Vujanović, CEO al MHS Truck & Bus Group – MAN România.

Christian Tour_6

Noua flotă include două modele de top ale gamei de autocare Neoplan –  Cityliner și Tourliner, ultimul dintre ele obținând, anul trecut, premiul IBC (International Bus & Coach Competition) pentru confort. Foarte moderne, confortabile și echipate pentru a îndeplini cele mai înalte standarde ale clienților săi, autocarele Neoplan sunt dotate cu transmisie automată, scaune premium pentru pasageri, sistem Wi Fi, prize de alimentare de 220V, monitoare LCD. Elementele de design interior exclusiv ale autocarelor sunt fabricate din materiale de calitate superioară. Pentru o călătorie foarte confortabilă, autocarele sunt echipate cu sisteme de asistență pentru șofer, cum ar fi:  sistem de asistență la schimbarea benzii de mers (LGS), asistență la frânarea de urgență (EBA), program electronic pentru stabilitate pe șosea (ESP), Cruise Control, sistem navigație MAN Multimedia Coach (MMC).

Christian Tour_9

Christian Tour a ales autocarele Neoplan, nu numai pentru calitatea lor superioară, ci și pentru costul lor de întreținere scăzut: „Unul dintre motivele achiziției noilor autocarelor Neoplan, în afara calității superioare, a fost costul de operare redus. Pe de o parte vorbim de un consum de carburant mai mic, acesta reprezentând şi cea mai însemnată componentă a costului pe km, iar pe de altă parte nu trebuie neglijate tarifele mai bune la taxele de utilizare a infrastructurii rutiere pentru vehicule Euro 6 în anumite ţări europene.„ a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour Group.

Autocarele au fost incluse în flota Memento Bus, divizia de transport a Christian Tour Group.  Vehiculele vor fi operate în special pe cursele lungi, însă vor putea fi utilizate pe toate destinaţiile tour operatorului român, în funcţie de necesităţi.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings