Protest organizat de UNTRR, marti 31 mai

Sunteți revoltați de impunerea legii salariului minim din Franța (MACRON) transportatorilor români și de indiferența Comisiei Europene față de escaladarea protecționismului în UE?

Veniți pe 31 mai 2016 la protestul organizat de UNTRR la București  și simultan de alte asociații naționale de transport în mai multe capitale europene!

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) organizează marți, 31 mai 2016, între orele 12:00-13:00 un protest la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România – Str. Vasile Lascăr, nr. 31, București.

UNTRR, alături de asociații profesionale ale transportatorilor rutieri din mai multe State Membre UE protestează împotriva impunerii abuzive a legii salariului minim din Franța (MACRON) transportatorilor rutieri, care va intra în vigoare pe 01.07.2016 – măsură protecționistă similară legii MiLoG din Germania. O delegație UNTRR va depune la Reprezentanța Comisiei Europene în România o Rezoluție comună împotriva legii MACRON, adresată Președintelui Comisiei Europene – Jean Claude Juncker și semnată de asociațiile transportatorilor rutieri din Portugalia, Spania, Bulgaria, Republica Cehă, Slovacia, Estonia, Lituania, Ungaria, România și Polonia.

A trecut deja un an de când a fost inițiată procedura de infringement a Comisiei Europene împotriva MiLoG – Germania și nu avem încă nici un rezultat.

Nu putem rămâne pasivi și nu putem să permitem  acest dictat al unor State Membre în detrimentul altora.

Chemăm toți transportatorii să protesteze alături de noi, să ne manifestăm dezacordul privind lipsa de acțiune a Comisiei Europene față de escaladarea protecționismului în UE!

Ora de întâlnire pentru protestatari va fi 11:30, în fața sediului Reprezentanței Comisiei Europene în România din Str. Vasile Lascăr, nr. 31, București, în spațiul delimitat de forțele de ordine. UNTRR va pune la dispoziția protestatarilor pancarte cu mesaje anti-salariu minim și instrumente acustice.

Dacă doriți să vă alăturați protestului vă rugăm să ne contactați la Office@untrr.ro. Mai multe detalii puteți obține și la numărul de telefon 0720.999.240 (persoană de contact – George Dobre).
4 thoughts on “Protest organizat de UNTRR, marti 31 mai

 1. zupcau viorel

  Buna ziua chiar va doresc mult succes ,aici in Spania am multi transportatori care spune de acest miting ca e o prostie,fiindca ei nu ca nu au bani sa plateasca mai mult dar daca vor creste salariile no sa mai aiba ei acesti derbedei mai ales pocaiti de prin Bistrita sa mearga la Cluburi,isi lasa familiile in casa si merg la sex CLUB,.Am multi care se lauda ca merg acasa si la controlul ARR ei se descurca cu acest control cu 1000euro,asta este spaga la ARR si 250 euro merg la inspectia tehnica numai cu numarul de inmatriculare.Totusi DGA-ul doarme,am scris si la DGA BRASOV,DOLJ,BISTRITA-N,etc dar degeaba asta ne este natia de hoti si parsivi,DGA-ul doarmeee,doarmee

  Reply
 2. joe

  sa prostestez pt ce?ca-mi place sa stau cu burta mai goala? ca mi place sa ma ling pe buze cand alte natii isi permit <luxul< de a nu servi masa la roata camionului?Pana la urma cine i curva…?Francezii care lupta pt salariu minim garantat la nivel UE,sau patronii romani in cardasie cu cele straine pt a plati un salariu scris pe cartea de munca ca a unei femei de servici?

  Reply
 3. george

  a nu vreti sa platiti soferi cu 1000 de euro dar voi parca iii plateati cu 6000 mii de lei

  Reply
 4. Milu Profesionistu

  Ai dracului jegosi! Cum stiu ei sa traga pe spuza lor si saracii soferi sunt vai de capul lor prin comunitate. Noroc ca diurna este obligatorie si are un plafon minim. Vinovati mai sunt si unii colegi, care in afara de a tine volanul in mana, nu mai stiu nimic. Trec prin scolile de pregatire profesionala, ca gasca prin apa. Ba pentru unii, platesc chiar patronii spagile pentru obtinerea atestatelor. Ca daca se apuca prostul de citit si isi deschide capul, cum sa-si ceara drepturile si cum sa respecte timpii de condus si odihna!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings