(P) FOMCO GPS – Recomandari monitorizare flota transport persoane

Monitorizarea prin GPS a flotei auto din domeniul transporturilor de persoane.

Ca si manager de flota auto din domeniul transportului de persoane, cateva din prioritatile de top implica siguranta soferilor si a pasagerilor, pastrarea flotei in intr-o conditie optima de functionare si gasirea modalitatilor de a reduce din cheltuieli. O cale de a gestiona toate prioritatile flotei implica folosirea unui sistem de monitorizare.

Siguranta pe primul loc

Dintre toate, cel mai important aspect al companiilor de transport persoane, il reprezinta transportarea acestora din punctul A in punctul B in siguranta. Pentru a ne asigura de asta, trebuie sa mentinem o echipa de soferi profesionisti si de a avea posibilitatea de a confirma ca soferii conduc flota conform standardelor de siguranta in fiecare calatorie.
Cea mai bun cale de a verifica asta este monitorizarea comportamentului la volan al soferilor. Cu ajutorul solutiilor de urmarire prin gps, puteti verifica viteza de deplasare, franarea brusca, si accelerarea rapida pentru a va asigura ca soferii conduc responsabil si nu pun in pericol viata calatorilor. Acest sistem va reduce riscul de accidente si va asigura o calatorie placuta pentru pasagerii autocarului, autobuzului sau al microbuzului folosit.
Limitarea costurilor este problema principala a tuturor flotelor auto. Nu va fi evident unde puteti reduce costurile inutile daca nu folositi un sistem de monitorizare auto. Flotele companiilor de transport de persoane pot reduce irosirea de combustibil prin monitorizarea vitezei,  a timpului in care motorul este la ralanti, a folosirii neautorizate si prin eficientizarea rutelor. Asigurativa ca soferii nu-si petrec timpul stand in vehicul cu motorul pornit sau conduc prin oras pentru a le trece timpul mai usor in timp ce asteapta reintoarcerea grupului de turisti.

Protejeaza angajatii impotriva reclamatiilor false
Angajatii vor da un randament mai bun in cadrul companiilor care doresc binele lor. Reclamatiile impotriva soferiilor de autocare din partea pasagerilor nu sunt un lucru nou. Insa, cu ajutorul monitorizarii prin gps, se poate dovedii daca reclamatiile sunt intemeiate sau nu. Imaginea unei companii de transport persoane este cea mai importanta pentru succesul acesteia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings