Editie limitata Mercedes-Benz Actros 20 de ani

Siguranta, confort si economie, asa este caracterizat modelul aniversar Mercedes-Benz Actros.

La 20 de ani de la lansare, si cu peste un million de unitati vandute, Mercedes-Benz prezinta un model aniversar la Hanovra, in cadrul IAA. Acesta se distinge prin elementele cromate, farurile bi-xenon, oglinzile si grila vopsite in culoarea caroseriei, deflectoarele geamurilor ce au un contur inchis la culoare.

Soferul este intampinat in cabina de un nou sistem de iluminat cu 138 de leduri ce isi poate schimba culoarea prin simpla apasare a unui buton. Scaunul ergonomic, volanul din piele, bordul, aerul conditionat automat, covorasele din velur personalizate cu logo-ul aniversar si nu in ultimul rand sistemul Top Fit (special conceput pentru a putea fi utilizat in cabina), toate aceste elemente ofera conducatorului auto un confort exceptional pe distante lungi.

Editia limitata Merced-Benz Actros este echipat cu ultima generatie a sistemului de siguranta Active Brake Assist 4, si cu sistemul predictiv de control al vitezei de croaziera PPC ( Predictive Powertrain Control).

Se vor produce doar 200 de exemplare ale acestui model aniversar ce se poate comanda incepand cu luna septembrie. Aceasta editie limitata Actros are la baza un cap tractor 4×2 ce poate fi echipat cu cabina GigaSpace sau BigSpace. Acest model va intra in productie in luna noiembrie a acestui an.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings