(P) FOMCO GPS – Top 5 conceptii gresite despre implementarea unui sistem de monitorizare GPS

Acestea sunt cateva din cele mai frecvente obiectii pe care le auzim cand prezentam un sistem de monitorizare prin gps.

  1. “Nu vreau sa supar soferii”

Atunci cand se introduce un sistem de Monitorizare prin GPS angajatilor, reactia lor depinde de modul in care acest produs este prezentat. Trebuie explicat ca motivul introducerii acestor sisteme nu este ca sa fie ei urmariti, ci pentru a controla costurile, a imbunatatii eficienta si veniturile companiei. Deasemenea, trebuie explicat ca oriunde in lume, angajatorii raspund in mod direct daca se intampla ceva cu angajatii lor in timpul orelor de munca, iar pentru companiile de transport, doar prin instalarea unui sistem gps acest lucru este posibil. Veti afla deasemenea ca cu ajutorul  lor se va imbunatatii si comunicarea in cadrul companiei, insemnand ca nu va mai fi nevoie sa sunati de 10 ori pe zi pentru a intreba angajatii pe unde sunt.
Daca soferii dumneavoastra tot mai au o problema in a fi urmariti prin gps, chiar si dupa aceasta conversatie, poate reprezenta un motiv destul de intemeiat pentru a investiga ce fac acestia in cadrul companiei si in timpul orelor de munca.

      2.“Stim unde merg soferii nostri”

Chiar stiti? Daca ati sti ca sunt facuti kilometri in plus rezultand pierdere de combustibil, doar pentru a ajunge la cafeneaua preferata din zona, pentru a merge acasa la masa, sau pentru a merge la magazin cu masina companiei, ati reconsidera folosirea unui sistem de pozitionare prin gps? Veti fi surprinsi. Sugeram utilizarea a catorva sisteme de GPS  si convingeti-va singuri.

 

5.Echipamente OK

      3.“Nu am resursele sau bugetul sa angajez pe cineva sa monitorizeze soferii”

  Multe persoane sunt ingrijorate ca nu vor avea timp sau resursele necesare pentru a monitoriza flota. In functie de cate tipuri de rapoarte doriti sa verificati, monitorizarea unui vehicul poate dura de la cateva minute, pana la cateva zeci de minute. Sistemele care au o echipa de programatori activa in spate sunt imbunatatie constant, atat pentru a oferi rapoarte cat mai exacte, cat si pentru a usura interpretarea datelor bazandu-se pe experienta utilizatorilor. Daca detineti o flota mare, si simtiti nevoia sa angajati pe cineva pentru a urmarii rapoartele, puteti fi sigur ca economiile aduse de aceste sisteme vor fi mai mari decat suma platita persoanei respective.  Monitorizarea externalizata, oferita de catre compania care furnizeaza sistemele poate fi insa cea mai buna alegere. Puteti lasa analizele si rapoartele pe mana profesionistilor, astfel veti fi sigur ca rapoartele for fi interpretate corect in procent de 100%.  

        4.“Nu avem nevoie de toate functionalitatile pe care le oferiti, cautam ceva mai simplu”

  Nu toata lumea este interesata de un set de rapoarte complet, iar acest lucru este normal. Chiar daca produsul are foarte multe functionalitati, nu inseamna ca trebuie folosite fiecare. Varietatea afacerilor din transport a influentat dezvoltarea produsului rezultand intr-un sistem de monitorizare complex. Urmariti doar rapoartele care va intereseaza in functie de tipul de activitate al companiei.

       5. “Nu am timp sau expertiza pentru a pune in aplicare in mod corect solutia de urmarire prin GPS”

Toti suntem ocupati cu o multime de proiecte si responsabilitati, asa ca este de inteles cand cineva spune ca nu are timp, dar opriti-va pentru o secunda si ganditi-va la cat veti economisi luna de luna implementand acest sistem, iar cu tehnologia de partea dumneavoastra, veti descoperii ca va merita sa gasiti timpul necesar. In plus, personalul nostru va este alaturi pentru a va ajuta in toate demersurile implementarii intr-un mod eficient si corect.

Despre Fomco

S.C.Fomco Prodimpex S.R.L.a fost infiintata in Octombrie 2002 si este o componenta a Grupului Fomco. Activitatea este structurata pe mai multe linii de business, insa un element esential in aria de activitate, il constituie domeniul tahografelor si a managementului de flota auto. Avand o experienta de peste 13 ani de activitate in aceste domenii, Fomco ofera solutia eficienta pentru a monitoriza activitatea,caracteristicile individuale si starea de functionare, a fiecarui vehicul din flota Dvs.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings