Florin Olteanu (Costi Trans) a castigat editia din Romania “The Drivers’ Fuel Challenge 2016”

La finala naţională a competiţiei „The Drivers’ Fuel Challenge” desfăşurată vineri, 1 iulie la Volvo Trucks Center Brasov a fost desemnat câştigătorul ediţiei din România. Cu un consum de 7,03l realizat într-un timp de 26 minute, pe un traseu de 22 km, Florin Olteanu de la compania Costi Trans a câştigat runda finală a competiţiei naţionale.

DFC_Romania (15)

Costurile legate de combustibil reprezintă cel puţin o treime din costurile totale ale transportatorilor. Un motiv suficient de important pentru ca reducerea consumului sa fie o prioritate pentru Volvo Trucks, compania fiind, permanent, în cautarea de inovaţii care să optimizeze camioanele şi serviciile conexe! Începând cu anul 2011, Volvo Trucks a iniţiat competiţia The Drivers’ Fuel Challenge, având principal scop sublinierea importantei şoferului în economia de combustibil.

DFC_Romania_2

Dupa parcurgerea traseului de 22 km pentru care a fost alocat un timp de 26 minute, rezultatele măsurate cu Dynafleet au fost următoarele: pe primul loc Florin Olteanu (Costi Trans) cu un consum de 7,03l şi un timp de 26 minute, urmat de Cristian Chiorean (Costi Trans) cu un consum de 7,63l şi un timp de 26 minute si Aurel Tintea (Ebasto Com) cu un consum de 8,24l şi un timp de 25 minute.

„Consumul redus de combustibil este unul dintre atributele definitorii ale camioanelor Volvo, iar competiţia The Drivers’ Fuel Challenge vine să confirme acest lucru prin performanţele foarte bune reuşite de şoferii participanţi. Competiţia şi-a propus să demonstreze că un stil de conducere adecvat poate contribui la reducerea costurilor totale  pentru operatori, în felul acesta fiind evidenţiată importanţa şoferului în reducerea consumului”, spune Sigurd Wandel, Director General Volvo Group Trucks Romania.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings