Inca o data primii, Goodyear si Rainer Zietlow: doboara un nou record mondial!

Rainer Zietlow a condus un Touareg in Eurasia in 6 zile, 9 ore si 38 de minute, acoperind 15.200 de kilometri pe anvelope Goodyear Wrangler.

Rainer Zietlow si Goodyear au stabilit un nou record mondial pentru cel mai rapid tur cu masina in Eurasia, pe un traseu cuprins intre Magadan, Rusia, si Lisabona, Portugalia. Impreuna cu cameramanul Marius Biela si cu jurnalistul Peter Bakanov, Zietlow a incheiat acest traseu de 15.200 km conducand, in 6 zile, 9 ore si 38 de minute. Cu aceasta echipare, echipa a doborat recordul existent de 8 zile si 12 ore.

FS3A9663

Rainer Zietlow si echipa sa s-a bazat pe familia de anvelope Goodyear Wrangler pentru a stabili acest record, conducand prin 7 tari de-a lungul Eurasiei. Suprafata de rulare solicitanta si conditiile de vreme provocatoare, printre care se numara si lungul drum de 3000 km neasfaltat si acoperit cu pietre si noroi, Kolyma Highway din Rusia, au pus echipamentul la test in fiecare etapa a celor 15.200 de kilometri de calatorie. Pentru a conduce din Magadan pana in Yakutsk, Rainer s-a bazat pe anvelopele Goodyear Wrangler All Terrain Adventure cu Kevlar, iar pentru restul drumului catre Lisabona, anvelopele alese pentru echiparea Touaregului au fost Goodyear Wrangler HP All Weather.

FS3A4891

Alexis Bortoluzzi, Goodyear Marketing Director EMEA: “Dorim sa ii felicitam pe Rainer si echipa sa pentru acest nou record mondial. Au facut-o din nou! Suntem mandri sa fim parte la succesul lor in aceasta calatorie extraordinara si am demonstrat ca anvelopele noastre din familia Goodyear Wrangler au fost cea mai buna alegere pentru efortul lui Rainer.”

FS3A2824

“Suntem extrem de bucurosi ca am cucerit Eurasia cu acest timp extraordinar de 6 zile, 9 ore si 38 de minute”: a spus Rainer Zietlow. “As vrea sa imi exprim inca o data gratitudinea fata de toti sponsorii si partenerii mei, inclusiv fata de Goodyear pentru ca mi-a furnizat aceste anvelope pe care m-am putut baza chiar si in cele mai dure conditii de drum. Categoric as alege din nou Goodyear pentru provocarile mele viitoare.”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings