Transportatorii ies in strada din cauza preturilor mari la RCA

„La presiunea justificata pe care, in mod firesc, transportatorii o exercita asupra FORT, am reactionat intotdeauna prompt , cu speranta, cu asumarea raspunderii si cu organizare si logistica in masura in care am primit suportul dumneavoastra.

In ultima saptamana retraim momentele din toamna 2015 atunci cand a avut loc prima explozie a tarifelor RCA.
Zeci de apeluri si de mesaje primite de la dumnevoastra ne-au determinat sa anuntam, printr-un comunicat rapid, organizarea in perioada urmatoare a unui nou protest impotriva cresterii RCA.
Ca de obicei parerile sunt impartite in ceea ce priveste modul de actiune si perioada in care sa se desfasoare aceasta.
Suntem din nou pusi in situatia de a decide si tocmai de aceea va inaintam tuturor un set de
variante si propuneri urmand ca, in baza raspunsurilor dumneavoastra sa decidem de comun acord solutia aleasa.

1. Organizarea unei intalniri cu transportatorii din toata tara sau cu liderii locali/regionali pentru pregatirea protestului
2. Organizarea protestului in Bucuresti – la Guvern – varianta ce ne limiteaza din punct de vedere al vehiculelor > 7,5 to
3. Pichetarea drumurilor nationale si vamilor pe principiul “pe aici nu se trece”
4. Organizarea de proteste in toata tara (marsuri sau stationare in orase sau pe variantele ocolitoare ale acestora) si in paralel in Bucuresti (centura).
5. Oprirea activitatii pentru o perioada determinata sau nedeterminata.

Indiferent de forma de protest convenita parerile sunt diversificate si in ceea ce priveste perioada:

– Luna aceasta
– Luna August
– Luna Septembrie

Atata timp cat nu exista nici o formula “magica” prin care la ridicarea unui singur deget sa ne potrivim ceasurile si sa aratam forta si unitate, ne vedem nevoiti sa va solicitam opinii si angajamente pertinente si totodata asumarea raspunderii din partea unor colegi de legatura cu toata tara.

Influenta noilor tarife in costurile operationale este intre 0,1 si 0,15 ron/km conform estimarilor noastre in raport cu tarifele de transport practicate – absurd de mici ( media pana in 3 lei/km)

In speranta unor raspunsuri prompte si serioase va multumim anticipat si va garantam ca toate raspunsurile vor fi publicate transparent pentru corecta informare”.

Augustin Hagiu
Consultant in transporturi

 

SURSA:fort-romania.ro
One thought on “Transportatorii ies in strada din cauza preturilor mari la RCA

  1. Rodion

    Sunt din craiova as alege cel mai bine blocarea vamilor si a centurilor ” pe aici nu se trece ” cel mai bun lucru ca asa nu mai misca nimic si cred ca se vor lua masuri daca ii vom tine asa …

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings