53 de companii de transport de pe Valea Someșului se pregătesc de protest!

Conform celor de la bistriteanul.ro, săptămâna trecută, doi administratori de firme de transport din Năsăud au decis să acționeze în privința asigurării RCA care s-a mărit peste noapte. Au adunat 34 de firme dispuse să protesteze și în câteva zile numărul s-a mărit considerabil. Deja vorbim despre 53 de firme doar de pe Valea Someșului:

Proprietarii de firme de transport din zonă nu sunt dispuși să stea cu mâinile în sân și să se uite cum munca lor se năruie peste noapte. Acum câteva zile, RCA-ul s-a triplat peste noapte, fapt care nu poate lăsa transportatorii indiferenți pentru că majorarea RCA-ului înseamnă că ei rămân fără profit, ceea ce, bineînțeles, duce la faliment.

Doi administratori de firme de transport din Năsăud, Marius Figan și Nicolae Tămaș, au reunit și alți administratori și au strâns în câteva zile 34 de firme dispuse să protesteze. Numărul a crescut considerabil, ajungându-se la 53 de firme DOAR de pe valea Someșului, urmând să fie contactați și proprietarii de pe Valea Bârgăului. De asemenea, Marius Figan a declarat pentru Bistrițeanul.ro că pe zi ce trece acțiunea devine tot mai mare, el vorbind deja și cu administratori din județul Cluj. Ideea este să se adune cât mai mulți ca să meargă la București să protesteze împreună, ca acțiunea să fie un succes.

Mâine urmează să vină în Năsăud sub-secretarul Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România ca, împreună cu protestatarii, să stabilească o zi în care toți să se întâlnească la București. După ce ziua va fi stabilită, protestul poate dura o săptămână, o lună sau chiar mai mult, până când se va ajunge la un consens, a mai explicat Marius Figan.

SURSA:bistriteanul.ro




Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings