FOMCO GPS – Scapa de stresul taxei de drum din Ungaria

Dupa cum stiti, incepand cu 1 iulie 2013, in Ungaria a fost introdusa taxarea electronica pentru plata taxelor de drum. Taxarea se face in functie de kilometrii parcursi. Sistemul electronic de colectare a taxei de drum include 6.513 km de drumuri.

Din pacate pentru transportatori, dar mai ales pentru soferi, aceasta taxare electronica poate sa dea mari batai de cap. Exista doua modalitati de plata a acestei taxe, dotarea masinilor cu aparate OBU sau cu ajutorul solutiilor de monitorizare a flotei.

Unele echipamente nu sunt atat de simple pe cat par si mai mult se pot deconecta, trebuiesc activate, verificate de catre sofer daca functioneaza, ceea ce poate duce cu usurinta la o greseala. Aceasta eroare poate costa transportatorul si cateva mii de Euro pe zi, in cazul in care aparatul nu functioneaza corespunzator si nu inregistreaza kilometrii parcursi.

De mentionat ca pe drumurile din Ungaria sunt montate 110 camere fixe si 45 camere mobile de verificare a platii taxei de drum.

Pentru a evita aceste neplaceri, noi va recomandam produsele testate si de incredere care au fost dezvoltate si fabricate de recunoscuta companie maghiara iData Kft, sub marcile iTrack si iControl.

De ce sunt avantajoase pentru dumneavoastra aceste produse?

iData, in proiectarea si finalizarea serviciului electronic de taxe de drum si dispozitivului de raspuns obiectivul principal a fost crearea unui sistem cu ajutorul caruia dvs. sa puteti sa va continuati munca in siguranta, sa evitati cu usurinta amenzile si sa nu fie nevoie sa mai pierdeti timp pretios cu plata taxei de drum.

Pentru clientii cu sistem de localizare prin GPS cu care suntem in relatii contractuale

Langa unitatea de GPS instalata deja, va asiguram la un pret redus un dispozitiv, display de bord, pe care il puteti folosi gratuit prin serviciul WebControl, care reprezinta o platforma de monitorizare Online.

Utilizarea sistemului de taxe de drum este gratuita, dumneavoastra trebuie doar sa achitati valoarea taxei de drum catre Furnizorul National de Taxe de Drumuri Zrt.

Pentru clienti noi

Va puteti conecta la sistemul maghiar de taxe de drum in timp ce va puteti monitoriza vehiculele! Sistemul de urmarire iTrack prin GPS este folosit eficient in Europa in aproape 20.000 de vehicule.

Dumneavoastra veti primi la pachet sistemul de monitorizare GPS pentru urmarire + display de bord + plata taxei + sistem Webcontrol gratuit.

Pentru clientii iData Kft., care sunt obligati la plata taxei de drum Hu-Go, accesul la sistemul de taxare si display-ul iControl cu servicii aferente sunt GRATUITE !

Va scapam de un cost in plus, ce reprezinta efectiv display-ul de conectare.

Acesta este un dispozitiv care indica soferului existenta  unui sold pre-incarcare, sau este in scadere sau nu mai este acoperit.

De asemenea, indica daca dispozitivul functioneaza. Indicatorul este conectat la unitatea de GPS, si se instaleaza doar cu un cablu suplimentar. Acesta trebuie sa fie amplasat in loc vizibil pe bordul soferului. Dispozitivul iControl o sa avertizeze orice neregula aparuta.

Daca doriti mai multe informatii trimiteti un email pe adresa marketing@fomcogps.ro

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings