Noul ulei Shell Rimula pentru motoare de sarcina mare

Shell Rimula Ultra 5W-30 cu Tehnologie Dynamic Protection Plus ofera o protectie excelenta impotriva uzurii motorului – indiferent de condițiile de drum si de intemperii.

Soferii de camioane din lume  primesc un impuls de bun venit in drumul spre destinatiile lor reale, datorita noului lubrifiant pentru motoare grele Shell Rimula Ultra 5W30.

Folosind Shell Rimula Ultra 5W-30 cu tehnologie Dinamic Protection Plus s-a dovedit ca acesta ofera cu pana la 56% o mai buna protecție impotriva uzurii motorului, o durata extinsa de viața a uleiului si o imbunatațire a economiei de combustibil de 2% – o economie semnificativa avand in vedere miile de mile pe care un sofer de camion le parcurge in medie in fiecare an. Toate acestea asigura motoarele vehiculelor sa ruleze continuu si fara probleme pentru mai mult timp, chiar si in condiții de conducere severe.

shell rimula

„Acesta este un moment interesant pentru clienții nostri care detin vehicule cu motoare diesel grele, indiferent daca acestia opereaza cu un singur camion la nivel local sau cu o flota de vehicule care parcurg distanțe lungi la nivel național. Noul Shell Rimula Ultra 5W-30 este aprobat de catre importanti producatori de echipamente originale (OM), inclusiv Mercedes-Benz si depaseste cele mai recente specificații de protecție impotriva uzurii, oferind astfel o durata de viața mai lunga a motorului. Cu industria influentata major de condițiile de funcționare dure, marje mai mici si o legislație mai stricta cu privire la protectia mediului, imbunatațirea cu 2% a economiei de combustibil poate ajuta la reducerea costurilor totale ale unui detonator de flota. ”

Noul ulei Shell Rimula Ultra 5W-30 pentru motoare diesel de sarcina mare este formulat cu tehnologia inovatoare Shell Dinamic Protection Plus – o combinație unica intre Tehnologia Shell PurePlus (proces proprietate a companiei Shell) si Adaptive Aditiv Technology. Produsul este special formulat pentru a combate acumularea acizilor si a depozitelor in zone vitale, cum ar fi baia de ulei, inelul cu piston, cilindre si captuseala supapelor.

shell rimula

In plus, studiile extinse din teren realizate in parteneriat cu marii producatori de echipamente originale (OEM) cum ar fi Mercedes-Benz au aratat ca Shell Rimula Ultra 5W-30 ofera un control remarcabil al oxidarii si viscozitatii (grosime ulei). Acest lucru ajuta la prelungirea intervalelor de schimb de ulei pana la 150.000 de kilometri asigurand totodata protectie continua si eficienta, chiar si in cele mai dificile condiții de drum si condiții meteorologice, cum ar fi pornirile /opririle la temperaturi extreme.

„Una dintre cele mai mari probleme pentru mulți dintre clienții nostri detinatori de vehicule cu motoare diesel de sarcina mare este costul neplanificat pentru vehiculele neoperationale. Ajutand la menținerea vehiculelor in stare de funcționare fara probleme, in orice condiții, Shell Rimula Ultra 5W-30 cu tehnologia de protecție Dinamic Protection Plus poate reduce riscul de avarii si limita timpul si banii pierduți cu intretinerea si reparatia motoarelor. Cel mai important, Shell Rimula Ultra 5W-30 asigura ramanerea vehiculelor pe sosea pentru mai mult timp, iar acest lucru se transforma in profit pentru afacerea proprietarilor de flote”.

Shell Rimula Ultra 5W-30 cu tehnologie Dinamic Protection Plus este cel mai recent produs in gama de uleiuri Shell Rimula pentru motoare grele diesel. La fel ca si celelalte produse din gama, acesta este aprobat pentru utilizare in motoarele diesel si potrivit pentru vehicule Euro 4, 5 si 6. Este recomandat in special pentru motoare Euro 5 si Euro 6 sau cele echipate cu sistem de recirculare a gazelor de esapament (EGR).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings