FOMCO GPS – Top 5 obiective urmarite la implementarea sistemului de monitorizare prin GPS

FomcoGPS va prezinta top 5 targeturi impuse de catre companii din mai multe industrii. Oricare ar fi obiectivele tale, cum ai de gand sa le masori? Daca deti o flota de vehicule sau utilaje, monitorizarea prin GPS poate fi raspunsul.

 

  1. CRESTEREA PRODUCTIVITATII

Principalul obiectiv este cel de a creste productivitatea companiei. Cel mai evident mod prin care monitorizarea prin GPS amplifica productivitatea este prin simplu fapt ca atunci cand angajatii sunt supravegheati, lucreaza mai mult. In domeniul constructiilor de exemplu, puteti urmarii daca utilajele sunt folosite sau nu, si in ce conditii sunt folosite. Daca acestea sunt la punctul de lucru sau au fost “imprumutate” in scop personal de catre angajati. Prin supreveghere veti vedea si de cat timp are nevoie angajatul pentru a finaliza o lucrare, si daca termenii de finalizare sunt respectati.

 

  1. REDUCEREA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL

Urmatorul obiectiv este cel de a reduce consumul de combustibil. Acest lucru se poate monitoriza prin introducerea unei sonde litrometrice in rezervor care masoara nivelul de combustibil. Pierderile de combustibil se pot produce prin sustrageri, mersul in gol al utilajelor sau a vehiculelor, utilizarea neautorizata sau excesul de viteza. Monitorizarea prin GPS va ajuta sa eliminati cheltuielile de combustibil inutile care conduc la cresterea costurilor pentru flota.

 

  1. IMBUNATATIREA RELATIEI CU CLIENTII

Este usor sa oferiti un Serviciu Clienti perfect atunci cand aveti orice informatie doriti la un click distanta. Prin implementarea monitorizarii prin GPS managerii de flote auto pot imbunatatii serviciul clienti furnizand timpi exacti in legatura cu transportul clientilor lor.

Un serviciu clienti bun nu se rezuma doar la a spune clientilor dvs. atunci cand soferul va ajunge acolo, dar de asemenea si daca intampina intarzieri. Furnizarea de date exacte le va spori increderea in compania dumneavoastra.

 

  1. EFICIENTIZAREA RUTELOR

Doriti sa aveti posibilitatea de a sti in orice moment unde se afla soferul dumneavoastra si daca respecta rutele fara a se abate din drum. Eficientizarea rutelor inseamna atat combustibil si timpi economisiti, cat si uzura redusa a camionului.

 

  1. FORMAREA UNEI ECHIPE DE PROFESIONISTI

Monitorizarea prin GPS va permite sa stiti in orice moment cu exactitate unde se afla vehiculele dumneavoastra si cum sunt folosite sau conduse acestea. Niciodata persoanele de incredere  nu vor fi impotriva acestor sisteme deoarece nu le afecteaza cu nimic munca de zi cu zi. Pe de alta parte, daca soferii dumneavoastra au o problema in a fi urmariti prin gps, poate reprezenta un motiv intemeiat pentru a cerceta ce fac acestia in cadrul companiei in timpul orelor de munca.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings