FOMCO – Fa-ti viata mai usoara in aceasta vara, achizitioneaza produsele WAECO

La fiecare produs din gama WAECO achizitionat, primiti cadou o geanta frigorifica “accesorizata” cu bere si bauturi racoritoare.

De peste 30 de ani, compania WAECO produce si dezvolta solutii de refrigerare recunoscute in toata lumea pentru calitatea, designul si fiabilitatea lor. De aceea in aceasta perioada caniculara de vara va propunem mai multe variante de frigidere mobile pentru sanatatea si confortul dumneavoastra.

Frigiderele auto cu compresor electric din gama WAECO sunt fiabile si silentioase chiar la temperaturi foarte ridicate si au o eficienta de refrigerare de pana la -22°C in functie de modelul ales. Datorita performantelor remarcabile a compresorului si a unei izolari foarte bune, noile modele de frigidere auto WAECO reduc consumul de energie cu pana la 35% fata de predecesoarele acestora.

Toate modelele de frigidere auto Waeco sunt proiectate pentru utilizare mobila sau ca un frigider/congelator casnic. Lazile frigorifice WAECO sunt folosite cu succes de foarte multi soferi pentru a raci sau congela alimente si alte produse. Aceste frigidere mobile sunt recomandate inclusiv pentru utilizarea in autoturisme, rulote, ambarcatiuni, vehicule comerciale usoare si grele.

FOMCO va propune pentru aceasta vara urmatoarele modele de frigidere auto din gama WAECO:

  1. Frigider auto Waeco CoolFreeze CDF36

coolfreeze2255_1

Waeco CoolFreeze CDF36 este o lada frigorifica auto cu compresor electric, care poate fi alimentat atat la tensiuni de 12V sau 24V curent continuu cat si la curent alternativ, 220V, folosind un transformator de 12/24V. Intre cele mai importante caracteristici amintim: racire si/sau congelare, performanta de racire excelenta (interval de temperatura: de la +10°C pana la -15°C reglabil prin termostat electronic), afisajul digital, lumina interioara cu LED-uri, capacitatea de 31 litri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings