BEST FORKLIFT DRIVER- Concursul celor mai indemanatici stivuitoristi la TransLogistica 2016!

MESERIA BRATARA DE AUR!

Este deviza sub care se desfasoara concursul Best Forklift Driver/Cel mai bun stivuitorist, organizat in cadrul expozitiei Translogistica 2016 , vineri 14 octombrie, incepand cu ora 12.00. Concursul se desfasoara contra cronometru, probele implicand atat notiuni teoretice cat si de indemanare.

IMG_0377

Incarcare, descarcare europaleti, stivuire, aranjare, slalom printre obstacole, sunt cateva din testele la care vor fi supusi participantii sub atenta jurizare a unui juriu alcatuit din profesori de la scolile de deserventi, manageri de companii si jurnalisti.

TransLogistica, este cel mai amplu eveniment dedicat transporturilor, logisticii si industriilor conexe si asa dupa cum a obisnuit participantii si publicul specialist include atat expozitia cat si 6 evenimente conexe desfasurate pe perioada celor 4 zile expozitionale, 12-15 octombrie 2016.

Editia a doua BEST FORKLIFT DRIVER  are valente competionale – castigatorii beneficiind de premii in bani, dar si valente educationale si sociale, organizatorii propunandu-si  impreuna cu sponsorii si partenerii sa scolarizeze  tineri din casele de copii, care implinesc  in acest an varsta de 18 ani si sunt nevoiti sa paraseasca sistemul de institutionalizat.

Pana in acest moment s-au implicat companii importatoare de echipamente precum Toyota Material handling si companii din transport si logistica precum Gebruder Weiss care a preluat deja 5 tineri institutionalizati identificati cu sprijinul DGASPC sect 1 Bucuresti.
Avem convindgerea ca pana la finalul inscrierilor, 14 septembrie, vo avea la start 20-30 de  stivuitoristi, astfel incat competitia sa fie stransa si de interes.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings