Noile anvelope de camion on-road Dunlop SP346 si SP446 ofera o mobilitate ridicata pe timp de iarna

Noile anvelope de camion on-road Dunlop fac ca flotele sa fie pregatite pentru provocarile din trafic iarna.

Anvelopele SP346 si SP446 ofera o mobilitate ridicata pe timp de iarna in toate conditiile de drum on-road.

Noile anvelope de camion on-road de la Dunlop, destinate aplicatiilor pentru transport rutier pe distanta lunga si regionala, sunt gata pentru orice va sa vina in aceasta iarna, si in special pentru orice conditii vor fi pe sosea in sezonul rece ce va urma. Atat anvelopa pentru axa de directie SP346, cat si anvelopa SP446 pentru axa de tractiune, poarta inscriptionat simbolul muntelui cu trei piscuri (3PMSF) si insemnul M+S. Aceasta inseamna ca ele respecta cele mai inalte cerinte europene pentru anvelope de camion de iarna. Cu legi din ce in ce mai stricte privind anvelope de iarna peste tot pe continent, aceste anvelope ofera o mobilitate ridicata in toate aplicatiile de transport on-road.

Dunlop SP346 High Density Zig Zag Sipes Wet Grip High Mileage

Respectarea cerintelor legale inseamna deja castigarea pe jumatate a luptei cu conditiile de iarna. Abilitatea de a continua drumul in conditii provocatoare de drum, precum caderile subite de zapada, este esentiala pentru orice companiei de transport. Nu toate flotele doresc sa isi schimbe anvelopele atunci cand se apropie iarna, in special daca ele nu opereaza in zone in care conditiile de iarna severa sunt ceva obisnuit. Anvelopele Dunlop SP346 si SP446 ofera ceea ce flotele au nevoie in aceasta perioada a anului: o mobilitate ridicata pe timp de iarna.

Niciunul din noi nu stie ce ne asteapta in termeni de vreme cand vine vorba despre iarna, asa ca este esential sa fii pregatit pentru toate posibilitatile,” a spus Benjamin Willot, Director Marketing Anvelope Comerciale la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu si Africa. “Camioanele care raman blocate pentru ca nu au echipamentul corect in termeni de anvelope pot inregistra livrari esuate si pierderea contractelor. Noile noastre anvelope de camion on-road Dunlop ofera o mobilitate ridicata in conditii de iarna, astfel ca riscul de a fi prins nepregatit de o vreme imprevizibila este limitat. In plus, operatorii de flote pot beneficia de un kilometraj cu 10% mai mare[1] si de o economie imbunatatita de carburant prin utilizarea acestor anvelope fata de predecesoarele lor.”

Dunlop SP346 Sipes High Wet Grip and Winter Mobility

Pe langa kilometrajul mai ridicat si consumul de carburant mai scazut fata de predecesoarea sa, anvelopa SP344, profilul inovativ al benzii de rulare al noii anvelope pentru axa de directie Dunlop SP346 respecta cerintele stringente de omologare pentru anvelope de camion destinate circulatiei in conditii de iarna si poarta simbolul 3PMSF si insemnul M+S. Flexilitatea crescuta a blocurilor benzii de rulare, gratie canelurilor adanci, permite o compactare mai buna a zapezii comparativ cu predecesoarea sa. Canelurile cu frecventa mare plasate in zig-zag au ca beneficii simultane un nivel scazut al uzurii, un nivel ridicat al performantei pe timp de iarna si un index mare al aderentei pe carosabil umed, profilul benzi de rulare mentinandu-se pe toata durata de viata a anvelopei pana cand aceasta este gata sa fie recanelata.

Dunlop SP446 Directional Tread Pattern High Mileage and Traction

Anvelopa pentru axa de tractiune Dunlop SP446 ofera de asemenea un kilometraj mai mare decat predcesoarea, SP444, precum si un consum de carburant mai scazut. Aceasta livreaza de asemenea o tractiune foarte buna in toate conditiile, gratie formei de ‘picatura de ploaie’ a canelurilor de la baza. Aceasta caracterisitica ajuta anvelopa sa indeplineasca cerintele pentru M+S si 3PMSF si sa reduca solicitarea de pe canelurile din partea de jos.

Anvelopele SP346 si SP446 pot fi resapate ca Dunlop TreadMax SP446, utilizand aceleasi profile ale benzii de rulare si materiale similare ca noile anvelope. Aceasta inseamna ca performanta anvelopelor resapate este apropiata de cea a anvelopelor noi, incluzand aici si capacitatile complete pentru conditii de iarna.

[1] Teste predictive si actuale realizate de Goodyear GIC*L pe dimensiunea 315/80R22.5 a aratat ca noua anvelopa pentru axa de directie  SP346 ofera un kilometraj imbunatatit cu pana la 5% fata de anvelopa pentru axa de directie SP344, iar noua anvelopa pentru axa de tractiune SP446 ofera un kilometraj imbunatatit cu pana la 10% fata de anvelopa de tractiune SP444.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings