Noile solutii logistice de la Gefco

Grupul GEFCO, jucător global în logistica industrială şi lider european în logistica de automobile, anunţă o nouă ofertă de servicii dedicate lanţului de aprovizionare, elementul cheie al competitivităţii clienţilor săi.

 INTEGRATED LOGISTICS reprezintă ADN-ul GEFCO şi nucleul noii oferte a grupului, propunând soluţii de logistică industrială şi produse finite pentru distribuirea vehiculelor şi pieselor de schimb, direct la uşa clientului. Această ofertă se adresează tuturor serviciillor standard de transport (aerian, rutier, maritim şi feroviar precum şi operaţiuni vamale aferente), servicii completate cu soluţii care aduc valoare adăugată și reprezintă competenţe unice pe piaţa de transport şi logistică: depozitarea şi preluarea comenzilor, gestionarea ambalajelor reutilizabile, soluţii vamale şi reprezentare fiscală.

Pentru a asigura vizibilitate completă aceste soluţii integrate, monitorizate prin portalul dedicat clienţilor, sunt gestionate de către un turn de control – un contact operaţional unic sau o structură dedicată optimizării continue şi îmbunătățirii serviciilor oferite. Grație densităţii reţelei integrate cu peste 400 de locaţii la nivel mondial, a fiabilităţii operaţionale şi soluţiilor cu valoare adăugată, unice pe piaţă, GEFCO oferă clienţilor săi optimizarea și gestionarea în upstream (amonte) şi downstream (aval) a fluxurilor lanţului de aprovizionare.

Cu ajutorul „INTEGRATED LOGISTICS”, GEFCO își îndeplinește, în cadrul lanţului de aprovizionare, angajamentele faţă de întreprinderile industriale referitoare la vizibilitate, eficienţă şi simplitate şi ia parte la îmbunătăţirea performanţei şi productivităţii.

Activând într-un mediu complex și în continuă schimbare, companiile au nevoie de un partener flexibil şi organizat care oferă constant soluţii pentru optimizarea aprovizionării. Astfel, prioritatea cheie a grupului GEFCO este de a face parte din strategia de dezvoltare a clientului său. „Ambiţia GEFCO este să pregătească oferte care satisfac nevoile şi cerinţele specifice ale clienţilor săi şi să sprijine dezvoltarea lor, îmbinând competitivitatea şi fiabilitatea, pentru a creşte valoarea întregului lanţ de aprovizionare,” a declarat Emmanuel Arnaud, Sales and Marketing Executive Vice President, GEFCO.

Soluţiile din noua ofertă GEFCO au fost complet reproiectate pentru a satisface caracterul internaţional, velocitatea, competitivitatea şi transformarea continuă a nevoilor companiilor de logistică și oferă valoare adăugată pentru fiecare element din lanţul de aprovizionare, garantând clienților GEFCO securitatea şi continuitatea fluxurilor lor logistice atât la nivel naţional cât şi internaţional.

.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings