RoadStars – platformă online dedicată truckerilor și pasionaților de camioane

RoadStars este o platformă online dedicată truckerilor și pasionaților de camioane, lansată de Mercedes-Benz Trucks în septembrie 2014, în 13 țări europene. La începutul acestui an, România s-a alăturat comunității RoadStars, prezentând materiale locale despre camioane și posesorii lor. În luna Octombrie, RoadStars a prezentat toate detaliile despre camionul electric de distribuție grea Mercedes-Benz Urban eTruck, povestea unui Unimog 404 care a cucerit Transfăgărășanul, dar și prima achiziție a unui model Arocs 4163 SLT în România.

RoadStars este o platformă online interactivă, lansată de Mercedes-Benz Trucks, dedicată truckeri-lor și celor pasionați de camioane. Fie că sunt șoferi, transportatori, antreprenori sau fani ai camioanelor, pe RoadStars fiecare găsește exact informația de care are nevoie. Interfața dinamică, conținutul video, articolele exclusive și funcțiile social media sunt invitația de a deveni membru al platformei RoadStars. Disponibilă în 14 limbi naționale, platforma RoadStars, lansată în România la începutul acestui an, oferă utilizatorilor posibilitatea de a intra intr-o comunitate activă, unde fiecare poate comenta, încărca imagini, discuta sau împărtăși conținut.

Platforma RoadStars este structurată pe cinci secțiuni:
– Comunitate: este secțiunea de înregistrare pe platforma RoadStars, cu acces exclusiv pentru membri (aceștia pot vizualiza profilele celorlați membri și pot interacționa cu ceilalți prin chat);
– Evenimente: secțiunea conține informații despre evenimente dedicate camionelor, naționale și internationale;
– Publicații: secțiunea conține articole, imagini și video-uri despre camioane, putând fi accesată de toți utilizatorii. Articolele restricționate sunt marcate aferent și pot fi accesate doar de către membrii RoadStars;
– Produse: secțiunea conține informații despre modelele de camioane din portofoliul Mercedes-Benz;
– Media: utilizatorii pot accesa în această secțiune video-uri, wallpapere, broșuri etc. cu produsele și serviciile Mercedes-Benz Trucks.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings