TSG EUROSHELL – De la 1 ianuarie 2017 se majoreaza tarifele la plata taxei de drum din Slovenia

La plata taxei de drum din Slovenia utilizand sistemul de carduri Dars sau aparatele ABC aveti posibilitatea sa beneficiati de reduceri importante la valoarea taxei de drum platite, daca declarati clasa de emisie a vehiculelor companiei dvs.

Pana la finalul anului 2016  vehiculele cu clasa de emisie E5, EEV si E6 sunt incluse in aceiasi categorie de taxare. Incepand cu 1 ianuarie 2017 va exista o noua grila de tarife si respectiv categorii noi privind clasa de emisie declarata.
Astfel, vehiculele cu clasa de emisie E5 vor fi taxate diferit fata de cele cu clasa de emisie EEV si E6.

Va reamintim faptul ca declararea clasei de emisie este extrem de importantă pentru că reduce costurile tranzitarii Sloveniei, la plata taxei de drum.

Odata cu noile tarife ce vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2017, costul unei traversari din Ungaria spre Italia va fi majorat cu 50% pentru vehiculele inregistrate cu clasa de emisie E5 si cu app. 28% pentru vehiculele inregistrate cu clasa de emisie EEV si E6! 
Pentru orice inregistrare noua a vehiculelor si a normei de poluare, compania DARS solicita acum CEMT-urile in original. Aceasta solicitare a fost implementata de compania slovena incepand cu luna octombrie 2016!

Noile tarife ce vor fi practicate incepand cu 1 ianuarie 2017 le puteti gasi AICI.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings