FOMCO – Sisteme antifurt combustibil

Există o varietate mare de sisteme gândite în scopul prevenției sustragerilor neautorizate de combustibil!

De aceea, există la fel de mulți producători și prestatori de servicii care dezvoltă soluții pentru prevenția și blocarea acestor obiceiuri care produc pierderi pentru afacerea dumneavoastră.

  • Ca tipologii, aceste soluții pot fi împărțite în două mari categorii:

Soluții mecanice și Soluții electronice (ambele având în final același scop – identificarea sau chiar oprirea sustragerilor rezervorneautorizate de combustibil). Cele mai cunoscute și mai la îndemână sunt soluțiile mecanice care opresc sustragerea combustibilului prin gura de alimentare.

Problema pleacă de la faptul că bușonul convențional nu mai reprezintă demult un impediment real pentru cei care sustrag carburantul din rezervor.

  • Asta i-a făcut pe producătorii de piese să dezvolte produse specializate menite să îngreuneze, să oprească parțial sau chiar total furtul prin sifonarea combustibilului prin gura de alimentare. Acestea sunt mai simple, mai ușor de folosit și mai accesibile!

La începutul anului, când stabilim obiective, ne facem planuri și bugete, iar mai apoi trasăm pașii de urmat, venim în întâmpinarea dumneavoastră și încercăm să punem umărul și să vă ajutăm.

FOMCO vă propune o listă de produse din gama Antifurt la prețuri reduse pe care credem că merită să le aveți în vedere:

fomco parts

SURSA: fomcoservice.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings