Lift Truck Utilaje îţi oferă motoare şi pompe hidraulice Sunfab

Vânzările de motoare şi pompe hidraulice ajung la peste 40.000 de bucăţi pe an, iar Sunfab este un brand cu reputaţie la nivel internaţional. Circa 90% din producţia acestei companii din Suedia este exportată pe tot globul. Lift Truck Utilaje este compania de echipamente şi utilaje, care comercializează cu succes produsele Sunfab în România, de peste zece ani.

Începuturile Sunfab

Sundins Fabrikera fost prima companie înfiinţată de Eric Sundin, în 1925, specializată în producţia de schiuri. Deşi era o simplă afacere de familie, aceasta a avut mare succes pe piaţă.

Apoi, Eric Sundin, a fondat Hydrauliska Industriaktiebolaget – Hiab, împreună cu Einar Frisk. Noua firmă a inventat prima macara hidraulică din lume, revoluţionând modul de manipulare a încărcăturii în întreaga lume. Prima macara a fost construită de HIAB, o altă companie, în 1947.

Nu a durat mult până ce a fost nevoie de o nouă tehnologie pentru a oferi macarale cu performanţe mai mari, astfel că, în 1952, Eric Sundin a pus pe picioare o nouă afacere, Sunfab, cu scopul dezvoltării produselor hidraulice. În 1954, acesta a creat prima pompă cu piston hidraulic Sunfab pentru camioane.

În anii 1960, Sundins a înregistrat un succes fenomenal, ajungând unul dintre cei mai mari producători de schiuri din lume. Mai mult decât atât, pompele hidraulice Sunfab şi macaralele Hiab au devenit din ce în ce mai căutate. Nu era uşor pentru o simplă familie să gestioneze trei companii de succes aşa că, în 1965, Hiab a fost înstrăinat unei societăţi de investiţii. Eric Sundin a continuat să lucreze la fabricile Sundin şi să dezvolte noi tehnologii, până în1975, când a decedat.

La ora actuală, Sunfab Hidraulica AB fabrică unele dintre cele mai sofisticate produse din lume, din acest domeniu. Acestea îndeplinesc cerinţe stricte de calitate, de siguranţă şi de mediu, cu scopul de a oferi soluţii performante. În timpul producţiei, motoarele şi pompele hidraulice sunt verificate extrem de riguros în propriile laboratoare şi instalaţii de testare, pentru a asigura o fiabilitate unică în această industrie. Toate componentele de bază sunt realizate de către Sunfab, compania asigurându-se astfel că produsele sale se ridică la cele mai înalte standarde de piaţă.

Lift Truck Utilaje este reprezentantul Sunfab în România de peste 10 ani şi îţi pune la dispoziţie cele mai bune motoare şi pompe hidraulice sub această marcă. Firma este specializată în comercializarea şi service-ul echipamentelor şi utilajelor de ridicat mobile, dar şi în vânzarea de accesorii corespunzătoare acestora. În plus, Lift Truck Utilaje oferă consultanţă tehnică, service şi reparaţii utilaje pentru domeniul industrial, agricol, silvic, logistic şi construcţii. Personalul deţine o vastă experienţă în domeniu şi îţi stă la dispoziţie cu cele mai bune servicii de pe piaţă.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings