Franta – Incepand cu 1 februarie 2017 se poate comanda autocolantul de dovada a clasei de emisie

TSG-euroShell informeaza transportatorii ca incepand cu 1 februarie 2017, pentru a putea circula in toate zonele ZRC (Zones à Circulation Restreinte) din Franta, NU DOAR PENTRU PARIS ci si in apropierea oraselor Grenoble, Lyon si Strasbourg, va fi introdusa obligativitatea dovezii clasei de emisie prin lipirea unui autocolant pe parbrizul vehicului, autocolant ce va face dovada clasei de emisie.

Pentru a comanda autocolantul la pretul standard de 4.80 euro este necesar sa accesezi platforma/site-ul https://www.certificat-air.gouv.fr/demande-ext/cgu/, de aici se pot comanda unul cate unul! Atentie mare la marimea documentui incarcat pe platforma (nu mai mult de 200kb)!

Autocolantul se poate comanda si pe acest site https://www.crit-air.fr/nc/en/store.html#c18807 dar la un pret de aproape sase ori mai mare, 29,65 euro, la care se adauga taxele de curierat.

Datorita formalitatilor si a faptului ca aceste autocolante se vor trimite prin posta catre solicitanti, autoritatile fanceze au anuntat ca nu vor aplica amenzi pana la data 1 aprilie 2017!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings