FOMCO – Fă-ți vara sanie și iarna căldură în cabină! (P)

Condusul vehiculelor comerciale reprezintă un loc de muncă mobil. În timp ce unii stau opt ore la birou, alții stau în spatele unui volan și, la fel cum funcționarul trebuie să stea comod, la fel și șoferului trebui să i se asigure confortul adecvat. Nimeni nu vrea să aibă parte când ajunge la rând de un funcționar țâfnos, dar nici în trafic de șoferi de camioane nervoși, nu-i așa?

Încălzitoarele staţionare sunt acele instrumente care ne garantează că șoferul va avea parte tot timpul de o temperatură potrivită. Iarna încălzitoarele staţionare pot să ofere într-un timp foarte scurt de timp o temperatură plăcută şi confortabilă în interiorul cabinei, pe care să o mențină constantă. Încălzitoarele staţionare ajută acționând în practic două direcții: pe de-o parte contribuie la reducerea timpului necesar pentru încălzirea motorului, astfel prevenind uzura componentelor acestuia, iar pe de altă parte încălzește rapid interiorul, mai rapid și cu un consum mai redus de carburant ca atunciu când am folosi motorul vehicului. Ambele direcții contribuie în final la reducerea costurilor de exploatare și întreținere a vehicului.

Câteva argumente pro-încălzitoare staționare

În primul rând, utilizarea unui încălzitor staționar ne scutește de utilizarea acumulatorului mașinii. Apoi, există avantajul controlului mai facil, de la distanţă, prin telecomandă sau chiar printr-o aplicaţie pentru smartphone. Vine apoi avantajul timpului economisit, în care nu mai sunteți nevoiți să răzuți de gheaţă suprafețele vitrate. Pornești mașina de la prima cheie, cu un motor preîncălzit, după cum arătam mai sus, așadar uzura motorului scade. Uleiul va avea o cu totul altă vâscozitate astfel că ungerea se va face mult mai bine. Motorul încălzit are de asemenea un alt consum față de unul neîncălzit, așadar economisiți carburant suplimentar în primii kilometri. În fine, să facem referire și la rațiunea primordială a încălzitoarelor, aceea de a ridica temperatura în cabină sau în compartimentele pentru pasageri ale vehiculelor mari, într-un timp rapid, oferind astfel un confort net superior.
Pe scurt:
Încălzire rapidă și eficientă
Consum redus de carburant – 0,15 l/h
Pot fi montate pe vehicule diesel și pe benzină

Încălzitoare nemțești Eberspächer

Încălzitoarele staţionare Eberspächer, aflate acum la prețuri speciale la Fomco pot fi folosite și vara – pe post de ventilator şi, de asemenea, la transporturile mărfurilor perisabile, sensibile la o anumită temperatură. Poți profita acum de ultima ofertă din acest sezon la încălzitoare, ia-ți acum un încălzitor nou și scapă de cel vechi, pentru care trebuie mereu să cumperi piese costisitoare. Cumpărând un încălzitor nou Eberspächer ai garanție internațională de 2 ANI și un produs nou-nouț fără costuri generate de piese de schimb.

Eberspächer a adus îmbunătăţiri semnificative încălzitoarelor pe aer a cabinelor, prin reducerea zgomotului de funcţionare şi consumul scăzut de combustibil, oferind astfel soluţia optimă pentru drumurile lungi, cu blocaje la graniţă şi popasuri pe timp de noapte. Sistemele de încălzire staţionară sunt operate cu telecomenzi diferite, care pot programa sistemele.

Contactează-ne acum și profită de ofertă!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings