Era “LOGISTICS 4.0” începe în EKOL

Ekol, creator de valori inspiraționale și durabile pentru clienții săi, este gata să introducă în industrie o nouă perspectivă. Ekol va revoluționa modelul tradițional de business prin Logistics 4.0, oferind soluții integrate, interconectate și inovatoare.
EKOL Logo

În epoca Industriei 4.0, transformarea continuă și dinamică reprezintă o condiție necesară pentru atingerea obiectivelor. Ekol va transforma nu doar viitorul industriei, ci întreaga lume, cu ajutorul  experienței și expertizei sale, dând totodată naștere unei abordări noi, complexe, care îmbină mintea, inima si conştiinţa.

IDENTITATE CORPORATIVĂ ALINIATĂ NOII STRATEGII

Ekol continuă călătoria începută în 1990 și își consolidează drumul cu ajutorul unei noi identități corporative, aliniate unei noi strategii de brand. Bucurându-se de o experiență în industrie de peste un sfert de secol, Ekol, prin spiritul său antreprenorial, adoptă abordări îndrăznețe și dinamice, fiind astfel capabilă să ofere soluții inovatoare și excelență operațională în filialele sale din cele 15 țări.

În cadrul conferinței de presă ce a avut ca scop prezentarea noii viziuni Logistics 4.0, precum și a noii identități vizuale Ekol,  Ahmet Musul, Chairman Ekol,  a declarat:

Ahmet Musul“Industria 4.0 oferă oportunități nelimitate pentru industria de logistică, deoarece este implicată în toate procesele existente, de la primul producător până la consumatorul final. Astfel, putem menționa transformarea care a survenit în conceptul “7 rights of logistics”: furnizarea cantităţii potrivite din produsul potrivit, de la sursa potrivită, în maniera potrivită, la momentul potrivit, pe un traseul potrivit și la un preț potrivit. Astăzi, ca o companie de logistică integrată, Ekol oferă o perspectivă definitorie  pentru domeniul logisticii, inspirată de Industria 4.0.

A fi „destul de bun“ nu a fost niciodată suficient pentru noi. Credința noastră în transformare continuă și dinamică ne ghidează către creştere și dezvoltare în fiecare zi. Suntem conștienți de faptul că niciun alt mijloc nu poate duce la succes. Vom continua să fim o sursă de inspirație pentru industrie prin folosirea tehnologiiilor de ultimă oră, pentru a oferi servicii avansate și personalizate clienților.”

Crezând cu tărie că oamenii reprezintă cea mai valoroasă resursă cu ajutorul căreia Ekol își îndeplinește toate obiectivele, Ahmet Musul a declarat: „Membrii Ekol ne ajută să ne continuăm călătoria în echipă, să comunicăm eficient, să ne protejăm valorile comune și să ne atingem mereu scopurile. Angajamentul nostru puternic față de valorile etice și sustenabile ne ajută să aducem schimbări în viitorul industriei de logistică și chiar să transformăm lumea.

EKOL CREȘTE PRIN IDEI INOVATOARE

Ekol evoluează, focusându-se pe transformări dinamice, punând în practică idei originale și inovatoare care oferă oportunități noi pentru clienți, precum și avantaje competitive.

intermodal

Ekol este unul dintre cei mai mari furnizorii de servicii logistice din Europa, cu centre de distribuţie de 750.000 de metri pătrați sufrafață de depozitare în Turcia, Germania, Italia, Grecia, Franța, Ucraina, Bosnia-Herțegovina, România, Ungaria, Spania, Polonia, Cehia, Bulgaria, Iran și Slovenia, folosind resurse proprii, precum 6 nave RO-RO,  48 block-trains pe săptămână și 5.500 de vehicule.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings