Hödlmayr Romania anunță creșterea cifrei de afaceri și extinderea flotei auto

Hödlmayr, expertul austriac în logistică de transport auto, cu activitate internatională și în piața locală, dispune de peste 15 ani, de un sediu propriu în România. În contextul condițiilor dificile, filiala românească – Hödlmayr Romania – este acum în măsură să anunțe un exercițiu financiar 2016 încununat de succes: cifra sa de afaceri a atins 36 milioane Euro, ceea ce corespunde unei creșteri de 10% față de anul precedent.

Hödlmayr România, al doilea operator ca mărime din România în domeniul logisticii de transport, are în prezent peste 200 de angajați și dispune de circa 100 de transportoare de vehicule speciale și de patru garnituri feroviare complete. Sediul din Bascov are o capacitate de depozitare pentru circa 3.400 de autovehicule și oferă în același timp spații tehnice care asigură – pe lângă soluții de transport – și numeroase lucrări de service și măsuri de îmbunătățire și de asigurare a calității.

Rezolvarea cu succes a dificultăților întâmpinate în confruntarea cu condițiile externe

În ciuda numeroaselor provocări pe partea de infrastructură ale pieței românești – ca de exemplu calitatea Managing Director_Tamer Sennesatisfăcătoare a drumurilor sau incompleta răspândire a rețelei de căi ferate – în anul financiar trecut am putut totuși înregistra o creștere semnificativa. La aceasta au colaborat factori interni și externi, cum ar fi creșterea economică accelerată și creșterea puterii de cumpărare pe de o parte, precum și preocuparea noastră susținută pentru satisfacerea nevoilor clienților și serviciile pe care le-am oferit acestora, pe de altă parte“ concluzionează Tamer Sen, director general al Hödlmayr Romania.

În prezent, deja, cei mai mari producători, importatori și comercianți internaționali în domeniul auto se numără printre clienții fideli ai filialei românești a Hödlmayr.

„Pe lângă transporturile „clasice” de mașini noi, în România se transportă și mașini folosite –fiecărei mașini „noi” îi revin circa trei „folosite”.Ne referim aici la un trafic de cca. 400.000 mașini pe an“, explică expertul auto.

Pe lângă acestea, firma activează și ca „Releasing Agent“ pentru producători Premium —expeditor cu preluare, responsabil cu controlul calității și cu expedierea mașinilor noi din fabrică – și efectuează în acest sens și inspecțiile „Pre-Delivery“ – așa-numitele controale finale de calitate înainte de livrare. Pe de o parte se controlează dacă mașina satisface înaltele exigențe ale producătorului de automobile, iar pe de altă parte se verifică dacă fiecare mașină a satisfăcut cerințele specifice ale clienților: modificări de constructie, reparații minore (ca de exemplu remedieri de defecțiuni cauzate de lovituri cu pietre), lăcuiri sau lipiri, sau operațiuni de curățare.

 Investiție în viitor: 35 de transportoare noi de mașini

Obiectivul ferm al echipei românești Hödlmayr este să continue pe drumul ales, să sprijine în continuare clienții cu soluțiile individualizate de servicii oferite și să continue să își consolideze poziția puternică pe piață. În următorii doi ani, firma va achiziționa 35 de noi transportoare de mașini, pornind de la principiul dezvoltării conceptului multi-modular și formarea unui concept unitar logistic între România, spațiul Benelux, Austria și Turcia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings