SafeFleet participă la cel mai mare raliu de mașini electrice: WAVE 2017

În perioada 9 – 17 iunie se va desfășura în Elveția cel mai mare raliu cu mașini electrice: WAVE 2017 (World Advanced Vehicle Expedition).

Evenimentul reunește anual posesori de vehicule electrice din întreaga lume care se înscriu în această cursă cu scopul declarat de a promova mobilitatea fără poluare.

Compania timișoreană SafeFleet Telematics, specializată în monitorizarea flotelor auto, este susținătoare activă a acestui trend. SafeFleet va fi prezentă la eveniment prin participarea directă a CEO-ului Claudiu Suma care va conduce vehiculul electric al companiei – un BMW I3.

Prin prezența SafeFleet la acest eveniment ne dorim să subliniem un mesaj foarte important: modul de transport electric este unul perfect sustenabil. Cred că în mentalul colectiv gradul de asimilare a acestui concept de mobilitate fără poluare ar trebui să fie din ce în ce mai ridicat pentru că reprezintă, de fapt, viitorul mobilității.”, a declarat Claudiu Suma – CEO SafeFleet Telematics.

La WAVE 2017 s-au înscris 115 echipe: 68 din Elveția, 33 din Germania și, restul, din Austria, Liechtenstein, Italia, Norvegia, Olanda, Franța, România și Maroc.

Pentru ediția din acest an ruta WAVE va avea o lungime totală de 1.400 de km și va viza traversarea a 53 de orașe elvețiene prin cele mai spectaculoase treceri montane, inclusiv Flüela, Albula, San Bernardino, Gotthard și Furka-Pass.

Principalul obiectiv al participării SafeFleet la acest eveniment este acela de a susține mobilitatea fără poluarea și a transmite un mesaj în acest sens clienților, partenerilor de business și oamenilor interesați de activitatea acestei companii. Este un obiectiv care coincide, practic, cu cel oficial al evenimentului.

 Dar nu este și singurul.  

Ne dorim, de asemenea, să cunoaștem și alți actori ai mobilității electrice, și, eventual, să facem afaceri cu ei punându-le la dispoziție un serviciu de monitorizare a flotelor auto performant care îi poate ajuta în optimizarea rutelor și a costurilor. Ultimul obiectiv, dar nu neapărat mai puțin important, este să vedem frumusețile Elveției de la volanul unui automobil electric.” a adăugat Claudiu Suma – CEO SafeFleet Telematics.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings