Mercedes-Benz a lansat cea mai moderna vopsitorie dedicata camioanelor, autocarelor si autobuzelor

Dezvoltată în propria locaţie din Soseaua Odai, noua facilitate continuă strategia atelierului bazată pe conceptul de One Stop Shop. Astfel, unitatea de service are capacitatea de a deservi setul complet de servicii Mercedes-Benz post-vânzare, incluzând servicii de reparație, întreținere și mentenanță pentru autovehicule comerciale mari Mercedes-Benz și Setra.

MB

“Clienţii noştri au nevoie ca vehiculele lor să fie pe drum, nu în atelier. De aceea, toate eforturile noastre se îndreaptă către eficientizarea proceselor de lucru şi optimizarea timpului de aşteptare al vehiculelor în service. Vopsitoria Mercedes-Benz București completează serviciile deja existente – de reparații și întreținere, mecanică, electrică, tinichigerie, diagnostică avansată sau verificări tahograf. Cu ajutorul acestei noi facilități, timpul de execuție pentru elemente de caroserie a scăzut de la una-două zile la doar câteva ore, astfel că un vehicul cu avarii minore poate intra și ieşi din service în aceeași zi”, a declarat Sandu Stoica, director Mercedes-Benz București.

În plus față de nevoia pieței, investiția într-o cabină de vopsitorie preîntâmpină cerința companiilor de asigurări de a avea toate serviciile de reparație de după accident într-o singură locație. În acest sens, Mercedes-Benz București oferă asistență și consiliere pentru derularea dosarului de daună, de la momentul producerii accidentului până la finalizarea reparațiilor necesare. Serviciul funcționează sub denumirea de Mercedes-Benz Bucureşti Claims Assistance şi este unic în reţeaua de ateliere Mercedes-Benz dedicate reparaţiilor de vehicule comerciale grele.

“Cabina de vopsit dedicată autovehiculelor comerciale mari măsoară aproximativ 100 mp (15 m lungime, 5,5 m înălțime și 5,5 m lățime) din cei 1200 mp ai atelierului de service şi permite vopsirea mai multor elemente de caroserie în același timp sau chiar vehicule integral,” a adăugat Sandu Stoica.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings