Ekol Logistics continuă să se dezvolte în Spania

Ekol Logistics a intrat pe piața din Spania în 2014  cu scopul de a le oferi clienților săi soluții de transport intermodal.

“În ultimele luni, Ekol Spania s-a dezvoltat foarte mult, deschizând filiale în Lerida și Valencia, așa că, în prezent, ne putem mândri cu 5 filiale în Spania, urmând să inaugurăm alte două în următoarele luni.” – a declarat Alfio Centocinque, Executive Board Member.

Puternica echipă de management a Ekol Spania este reprezentată de către Sandra Latre, Jordi Perez, Juergen Schmitt și Jose Luis Palacios.

Din 2014 și până în prezent, Ekol Spania a cunoscut o evoluție nu doar la nivel de infrastructură, ci și la nivel de echipă. Echipa de management Ekol Spania poate fi caracterizată prin diversitate când vine vorba de naționalitate și gen. Sandra Latre, împreuna cu Juergen Schmitt se ocupă de partea de producție, Jordi Perez este responsabil de Business Development, iar Jose Luis Palacios de Finanțe.

În Ekol Spania lucrează în pezent 100 de oameni, profesioniști în sectorul logistic. Compania a înregistrat o creștere de 100% în 2016, față de 2015 și cu peste 105% în prima parte a anului 2017.

Tot în anul 2016, Ekol Spania a efectuat peste 100 000 de transporturi în regim de grupaj  și este foarte aproape de a atinge pragul de 200 000 în anul 2017.  Îmbunătățindu-și constant rețeaua proprie de conexiuni de grupaje,  Ekol Spania iși consolidează puternica poziție pe piața Iberică.

“Organizăm transporturi, în principal rutiere, către și dinspre Europa, ajungând în peste 100 de destinații, de cele mai multe ori în doar 48 de ore. Datorită acestui timp de tranzit scurt, suntem un partener de încredere pentru importatorii și exportatorii noștri spanioli, ajutându-le afacerea să se dezvolte și oferindu-le avantaje în fața competitorilor.” – a declarat David Paiva, Manager Regional, zona de nord a Spaniei.

Ekol Spania a devenit unul din liderii furnizorilor de servicii logistice, precum și de servicii de transport rutier, maritim și aerian, oferind soluții zilnice către numeroase țări.

Ekol oferă cele mai înalte servicii bazându-se pe propria infrastructură, incluzând propriile camioane și nave RO-RO. Ekol Spania, la rândul său, oferă numeroase avantaje competitive, precum timpul scurt de tranzit, iar una din navele RO-RO ale grupului, Ayshe, face ca Barcelona și Madrid să fie mai aproape de Turcia decat Munich și Frankfurt. Acest serviciu include livrări port-to-port în 52 de ore (din Turcia către Sete, Franța) și este  mai rapid și mai avantajos decât transportul pe camion în echipaj. Varietatea mijloacelor de transport operate de către companie demonstrează că aceasta oferă flexibilitate și se adresează nevoilor pieței.

Peter Ferrigno, Product Manager pentru Europa și Halil Hafızoğlu, Product Manager pentru Turcia și Iran, implementează constant noi soluții pentru a consolida poziția Ekol pe aceste piețe. Alături de aceștia, există și o echipă puternică de vânzări reprezentată de către Antonio Finestres, Fernando Chiesa și Juan Bautista, ce dețin poziția de Regional Sales Managers în Ekol Spania.

Ekol Spania oferă servicii de logistică contractuală și transport companiilor spaniole din numeroase sectoare, precum Automotive, Industrii, Sănătate și Textile, oferindu-le totodată și și soluții de cross-dock în depozitele sale din Barcelona, Madrid, Zaragoza, Lerida și Valencia.

Cu doar câteva luni în urmă, Ekol Logistics a devenit Campion Național al Spaniei în cadrul cele mai mari competiții europene de business, European Business Awards (EBA), eveniment care celebrează excelența în afaceri și cele mai bune practici ale comunității europene de business. Acest premiu vine ca o recunoaștere a bunei strategii  de business promovate și implementate de Ekol de-a lungul timpului.

De asemenea, pentru o și mai bună vizibilitate pe piața spaniolă,  în perioada 6-8 Iunie 2017, Ekol va participa la cea de-a 19-a ediție SIL, o expoziție internațională de logistică și manipulare a materialelor ce va avea loc în Barcelona.

Ekol continuă să dea naștere unor inițiative de dezvoltare la nivel global.  Cu mai puțin de 2 luni în urmă, Ekol a anunțat o nouă strategie, Logistics 4.0. Astfel, compania își propune să revoluționeze modelele tradiționale de business și să ofere soluții de logistică și transport integrate, interconectate și inovatoare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings