FOMCO – Sistem aer condiționat Autoclima U-GO cu compresor electric – portabil

Dacă conduceți un camion de-o viață, atunci când vă retrageți pentru pauza obligatorie de odihnă în fiecare zi sau noapte, știți că un somn bun este vital pentru sănătatea dumneavoastră și pentru siguranța la volan din orele următoare. Motivul pentru care există regulamentele privind orele de pauză este ca șoferii profesioniști de camioane să aibă suficiente ore de somn pentru a nu fi somnolenți sau obosiți în spatele volanului și pentru a nu provoca accidente.

Lăsând reglementările la o parte, nimeni nu vrea să doarmă într-un camion în care ne simțim ca și într-un cuptor. Pe timpul ierni, folosim încălzitoarele staționare , însă pe timp de vară, cum reușim să stăm răcoriți și să avem parte de un somn bun?

Răspunsul cu care compania Fomco a venit sunt sistemele de aer condiționat autoclimă U-GO cu compresor electric, portabile. Acestea se potrivesc la orice vehicul care oferă posibilitatea de alimentare la 24V. Acest sistem de aer condiționat este perfect pentru companiile care au mai multe camioane fără sistem de climă, deoarece se pot muta cu ușurință dintr-un vehicul într-altul.

Beneficiile aerului condiționat portabil U-GO

Aparatul U-GO nu necesită nici o instalare. Nu se montează în spatele sau pe acoperișul autovehiculelor, așadar nu găuresc plafonul sau pereții. Doar se așează în interiorul cabinei iar furtunele se fixează pe geam cu ajutorul kit-ului inclus în pachet.

Autoclima înseamnă siguranță. Zilele în care dormeați cu geamul deschis au trecut. Furtunele se fixează pe geam etanș, așadar aerul poluat, insectele și hoții rămân afară.

Versatilitate prin stil. U-GO nu doar răcește aerul, ci îl și încălzește, astfel fiind util și în sezonul rece.

Performanță și calitate. Aparatul stationar U-GO oferă și asigură performanțe excepționale, folosite și testate în toată gama de produse Autoclima. Aparatul este dota cu un compresor electric care oferă o putere de răcire de ccs 1000w.

U-GO se va opri automat în cazul în care simte că tensiunea din bateria camionului scade sub valoare în care puteți să porniți mașina în siguranță!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings