FOMCO GPS – Controleaza eficienta si consumul de combustibil prin monitorizare GPS

Scopul final al oricărei companii este obținerea de profit. Companiile trebuie să fie în stare să urmărească și să gestioneze echipamentele în care au investit fără să compromită securitatea și eficiența. Împreună cu pierderile și chiar echipamentele furate, folosirea greșită a vehiculelor companiei reprezintă pierdere de timp și pot afecta negativ productivitatea companiei.

Prin implementarea monitorizării prin gps, companiile se pot ocupa și prevenii probleme legate de bunuri, inclusiv de comportamentul șoferului și utilizarea normală sau greșită a vehiculelor.

Ajutând companiile prin monitorizarea utilajelor simplifică comunicarea și monitorizarea legat de utilizarea acestora. Mai mult, companiile care implementează un asemnea sistem de monitorizare vor vedea cu siguranță un impact pozitiv din punct de vedere al productivității, al duratei de viață a utilajelor datorită utilizării în condiții optime, și mai mai mult ca sigur, un consum de combustibil redus prin evitarea utilizării inutile a acestora.

Tu ști unde se află vehiculul tău acum ?

În lipsa unei monitorizări prin gps a vehiculelor din flotă, întâmpinăm cazuri precum: vehiculul a fost folosit pentru deplasări în scopuri personale, angajatul a mers seara acasa cu vehiculul, angajatul a folosit vehiculul pentru lucrări personale, și alte cazuri asemănătoare. Prin monitorizare, cazurile de acest tip sunt inexistente, compania crește productivitatea angajaților, reduce costurile de combustibil și poate beneficia chiar și de economii din partea asiguratorului.

Pentru o companie de închirieri vehicule și utilaje, monitorizarea este obligatorie pentru a putea genera o factură precisă pe timpul în care acestea au fost folosite, sau puteți urmării dacă sunt folosite conform normelor de siguranță în ceea ce vă privește vehiculul.

Firmele de construcții folosesc monitorizarea pentru a elimina sustragerile de combustibil și lăsatul utilajelor pornite la ralanti fără a fi nevoie. Deasemenea, în funcție de mărimea flotei deținute, vor ști cu siguranță fiecare vehicul monitorizat unde se află cu exactitate, dacă se lucreaza cu acesta, și cate ore s-au lucrat în ziua respectivă.

Alegerea companiei care se ocupa de instalarea și monitorizare vehiculelor este la fel de importantă precum alegerea platformei de monitorizare în sine. Cel mai important lucru care îl dorim atunci când alegem să utilizăm aceste resurse, este exactitatea. Aveți nevoie de o companie care își produce singură dispozitivele și softul, ceea ce elimină incompatibilitatea dintre aceste.

Folosind soluții de urmărire a flotelor automatizați procesele manuale ale afacerii dumneavoastră, vă ajută să economisiți timp și bani, în timp ce îmbunătațește experiența cu clienții.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings