FOMCO GPS – De ce să folosiţi monitorizarea prin GPS în agricultură?

Folosirea sistemelor de monitorizare prin GPS în agricultură poate face ca activitatea să devină mai eficientă şi mai puţin costisitoare. Fomco GPS vă pune la dispoziţie un sistem de monitorizare GPS performant, care aduce un plus managementului culturilor, a activităţilor, a parcelelor, a costurilor, sau a cantităţilor. Toate acestea înseamnă că veţi avea acces la informaţii detaliate despre performanţa utilajelor dvs., informaţii care vă vor ajuta să luaţi decizii mai bune pentru afacerea dvs. şi să aveţi un control mai bun asupra modului în care este administrată ferma. Cu modulul Agro pus la dispoziţie de către Fomco, împreună cu sistemul de monitorizare prin GPS, veţi avea acces la informaţii în timp real despre activităţile agricole, evidenţa operaţiunilor pe fiecare parcelă, costurile pentru fiecare activitate şi multe altele.

Sistemele de monitorizare prin GPS concepute pentru activităţile agricole au numeroase beneficii, ce fac fermele să fie mai eficiente. Când folosiţi un sistem de monitorizare, nu vă mai bazaţi pe aproximări sau pe presupuneri. În schimb, veţi avea cifre exacte şi servicii automate care vor reduce volumul de muncă, dar vor creşte eficiența acesteia, a dvs., dar şi a angajaţilor dvs.

Modulul Agro al Fomco GPS a fost conceput împreună cu ingineri agricoli, de aceea aveţi garanţia că acesta este cel mai potrivit pentru ferma pe care o conduceţi. Iată doar câteva avantaje de care veţi beneficia cu acest modul:

 • Reducerea consumului de combustibil – veţi economisi bani deoarece veţi ştii exact câtă motorină s-a consumat pe fiecare utilaj în parte. În plus, se elimină riscul furtului de carburant.
 • Gestiunea automată a parcelelor – veţi putea importa informaţii din şi în sistemul APIA.
 • Evidenţa operaţiunilor – veţi putea ţine o evidenţă exactă a fiecărei operaţiuni, pe fiecare parcelă în parte şi veți stii exact care e stadiul activităţilor.
 • Monitorizarea activităţilor – veţi ştii cu exactitate ce utilaje s-au folosit pentru diverse lucrări, cine le-a folosit și când. De asemenea, veţi ştii clar care sunt costurile pentru fiecare operaţiune.
 • Analiza datelor financiare – veţi ştii cu exactitate cât s-a cheltuit pe fiecare parcelă în parte, deoarece datele pot fi stocate şi prelucrate. Veţi avea acces la rapoarte financiare, care vă vor arăta exact care este eficiența culturilor, a parcelelor şi chiar a angajaţilor.

Acestea sunt doar o parte din beneficiile pe care le aduce implementarea unui sistem de monitorizare prin GPS în ferma dvs. Chiar dacă aveţi o fermă mai mică, sistemul de monitorizare prin GPS nu trebuie să lipsească. Sistemele de monitorizare prin GPS sunt eficiente indiferent de mărimea şi complexitatea activităţilor din ferma dvs sau numărul de utilaje de care dispune aceasta.

Aplicaţiile bazate pe GPS în agricultură precisă pot fi folosite în:

 • planificarea superioară şi detaliată a activităţilor fermelor
 • cartografierea terenului
 • prelevarea de probe de sol
 • ghidarea utilajelor în timpul exploatării lor
 • explorarea culturilor agricole
 • verificarea productivităţii recoltelor

Modulul Agro, împreună cu sistemul de monitorizare prin GPS de la Fomco vă oferă control complet şi transparenţă asupra activităţilor agricole, pentru a vă ajuta să vă îmbunătăţiţi productivitatea. Creşteţi profiturile fermei dvs. prin reducerea timpilor morţi, reducerea erorilor şi eliminarea neajunsurilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings