3 sfaturi pentru a scăpa de datorii mai ușor (P)

Datorii ne facem cu toții, la un moment dat. Desigur, ideal este să nu ajungem în situația în care trebuie să împrumutăm bani, însă, fie că apelăm la soluții de genul Rude, Prieteni, Colegi, Bancă, IFN-uri sau Amanet Auto, la un moment dat trebuie să dăm banii înapoi. În unele dintre cazuri, și cu dobândă, ceea ce face complicat traiul de zi cu zi. Vorbim, desigur, despre împrumuturile personale, nu cele pentru business, investițiile care se vor reflecta într-un profit mai mare, în viitor.

Chiar dacă mulți aleg, când vine vorba să scape de datorii, să își facă altele, există și soluții care să îi ajute să nu apeleze la această variantă radical.

3 sfaturi pentru a scăpa de datorii mai ușor

  1. Planificare și Control. Întocmiți o listă de venituri și cheltuieli lunare, luând în considerare și datoriile, sau parte din ele. Omiteți orice cheltuială pasivă, pentru lucruri care nu vă sunt necesare.
  2. Achitați datoriile mici. Acum că știți de ce bani dispuneți, dar și ce cheltuieli de neevitat aveți, începeți să achitați și din datorii, pornind cu cele mai mici.
  3. Căutați variante de a vă spori veniturile. Organizați-vă timpul, astfel încât să faceți loc unei activități suplimentare care să vă aducă venituri sau realizați, dacă este posibil, ore suplimentare la job. Poate fi greu la început, dar vă va ajuta să stingeți datoriile, fără a vă face unele noi.

O altă soluție pentru a avea câștiguri suplimentare este să vindeți lucrurile care nu vă mai folosesc. Cu toții strângem obiecte, chiar dacă nu ne mai folosesc, iar cea mai rapidă și ușoară metodă de a face rost de bani, în plus, este de a le vinde pe site-urile dedicate sau cunoscuților, celor care le folosesc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings