Monitorizare GPS:  reduceți costurile și creșteți productivitatea

Dacă firma dvs. se bazează pe o forță de muncă mobilă, formată din șoferi și o flotă de vehicule, este crucial să aveți rapoarte instante, cât mai detaliate, pentru a avea o activitate eficientă, maximizându-vă astfel avantajul competitiv. Cu ajutorul sistemelor de monitorizare a flotei, preluați controlul asupra siguranței flotei dvs., reduceți riscurile și îmbunătățiți performanța generală a companiei. Pe lângă faptul că veți reduce riscurile de accidente și amenzi, veți reduce și valoarea primelor de asigurare.

Iată 5 moduri prin care puteți reduce costurile afacerii dvs. cu ajutorul monitorizării prin GPS:

  1. Reduceți costurile cu combustibilul

Condusul peste limita legală de viteză cu doar 10 km poate crește consumul de combustibil cu aproape 10%. Sistemul de monitorizare a flotei vă poate oferi rapoarte care monitorizează viteza, accelerația și frânarea, în timp real.

  1. Extindeți durata de viață a vehiculelor din flotă, cu mentenanța de rutină

Mentenanța preventivă poate aduce economii mari, prin evitarea cheltuielilor cu reparațiile. Mai mult, aceasta va extinde durata de viață a vehiculelor, pe termen lung. Modulele de mentenanță flotă fac mai ușoară monitorizarea schimburilor de ulei, a inspecțiilor periodice, etc.

  1. Monitorizați forța de lucru

Primiți rapoarte în timp real, pentru a putea determina productivitatea șoferilor dumneavoastră. Veți știi unde își începe ziua fiecare mașină, câte ore a fost în mișcare, câte nu, și locul unde a parcat la sfârșitul zilei.

  1. Mențineți siguranța flotei

Reduceți reparațiile costisitoare, consumul de combustibil și rata de accidente din firmă, prin impunerea unor obiceiuri de condus sigure. Mulți asiguratori vor oferi reduceri managerilor de flotă care adoptă această tehnologie.

  1. Creșteți productivitatea șoferilor cu fiecare rută

Un modul de monitorizare a traseelor poate crește dramatic eficiența și productivitatea întregii afaceri. Puteți optimiza fiecare rută în parte, pentru a scurta distanțele și pentru a economisi combustibil.

Un sistem de monitorizare a flotei prin GPS vă va ajuta să fiți la zi cu mentenanța vehiculelor, să le țineți în siguranță pe traseu și să creșteți eficiența acestora. Utilizând un sistem de monitorizare prin GPS veți avea numeroase beneficii care vă vor ajuta să creșteți veniturile firmei dvs.

Contactați specialiștii FomcoGPS la numărul 0774 618 106 sau marketing@fomcogps.ro, pentru mai multe detalii despre modul în care vă poate ajuta un sistem de monitorizare prin GPS!
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings