Scania a lansat noua gama pentru constructii XT

Scania a lansat noua serie de camioane XT, concepute special pentru industria construcţiilor. „Acest domeniu se confruntă cu solicitări crescânde de producţie sustenabilă şi eficientă în ceea ce priveşte costurile. Fiecare component din procesul complex de logistică din domeniul construcţiilor trebuie să se adapteze la standarde mai ridicate de eficienţă, iar seria XT de la Scania este contribuţia adusă de noi în acest sens”, spune Preşedintele – Director General Henrik Henriksson.

Scania G 500 Stone 6x4, Tipper Ekerö, Sweden Photo: Gustav Lindh 2017

Noul domeniu al construcţiilor reprezintă a doua etapă din cadrul procesului de introducere a noii generaţii de camioane Scania, rezultatul unei munci ce a durat mai mult de zece ani, cu o investiţie mai mare de 2 miliarde de EURO.

După o analiză profundă a multidimensionalei industrii a construcţiilor, Scania a creat o serie completă care va îndeplini cerinţele – extrem de diverse – de transport din acest sector.

Scania XT este o serie creată în mod special pentru întreaga gamă de cabine şi specificaţii ale motoarelor, de la cabina cea mai mică din seria P, la spaţioasa cabină din seria S. Clienţii pot alege motoare ce dezvoltă o putere între 280 şi 730 cp. Specificaţiile sunt completate cu un pachet de servicii care vor asigura clienţilor disponibilitate, fiabilitate şi profitabilitate maximă.

17068-073

Introducerea seriei XT de către Scania marchează începutul unei ofensive bine ţintite, cu soluţii personalizate oferite în funcţie de cerinţele clienţilor din Europa. „Punem un mai mare accent pe sectorul construcţiilor”, declară Henriksson. „Acum avem produsele necesare, serviciile necesare, precum şi capacitatea necesară pentru a conduce Scania în poziţia de vârf în domeniul vehiculelor de lungă distanţă.”

În mod normal, transportatorii din industria construcţiilor sunt doar o parte a unui proces mai complex şi este esenţial şi necesar să evite întreruperile. Scania a creat, deci – în plus faţă de vehicule durabile şi rezistente – un întreg ecosistem de servicii care asigură livrări neîntrerupte, îmbunătăţind în acelaşi timp profitabilitatea clienţilor.

17068-060

„Industria globală a construcţiilor continuă să se dezvolte, iar Scania prezintă acum instrumente moderne pentru a acoperi cererea”, spune Henriksson. „Suntem conştienţi de marjele minime de profit ale multor companii de transport şi am creat vehicule şi soluţii pentru a le asigura profitabilitate susţinută.”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings