EVW Holding a prezentat noua gama de camioane DAF XF şi CF

Sub sloganul „Pure Excellence” s-a desfăşurat lansarea şi testarea pe circuit a noii game de camioane DAF XF şi CF model 2017, pe pista autodromului Academiei Titi Aur. Evenimentul se plasează în cadrul circuitului pe care îl efectuează flota oficială demo a producătorului olandez, pentru a face cunoscute imbunătăţirile semnificative şi beneficiile acestui nou model.

DSC_1791

Peste 200 de clienţi, parteneri, furnizori şi potenţiali clienţi, precum şi presa de specialitate, au avut ocazia să se bucure de frumuseţea acestui nou model, de îmbunătăţirile semnificative legate de confort şi eficienţă, şi să le testeze în diferite condiţii care simulează exploatarea reală.

DSC_1801

Dintre progresele majore ale acestui nou model amintim: 7% reducere a consumului de carburant, 100 kgIn plus de Incărcătură utilă, şi 200.000 km interval de revizie recomandat. Bineînţeles că aceste progrese se traducIn reducerea uzurii motorului, a consumului de combustibil, şi maximizarea timpului de exploatare, ducând în final la economii importante de costuri pentru proprietarul camionului. Aceste promisiuni ale DAF vin în urma unor testări extinse ale noului model de camion.

DSC_1809

Noua gamă a fost recent completată cu modelul LF, care se bucură de toateImbunătăţirile şi progresele enumerate. De asemenea, au fost anunţate şi configuraţiile de vehicule rigide, cu 2, 3 şi 4 axe, care completează oferta de vehicule comerciale.

Pe parcursul întregii zile, sesiunile de test drive au fost cât se poate de solicitate. Participanţii la eveniment au fost entuziaşti să testeze noile vehicule demo. Două camioane XF-SpaceCab şi SuperSpaceCab, cu semiremorci, au fost disponibile pe circuitul de asfalt, iar un cap tractor CF a pus în evidenţă manevrabilitatea pe circuitul de jaloane. Au fost expuse static, pentru comparaţie modele XF din 2017 şi 2015, pentru a permite invitaţilor să se convingă de îmbunătăţirile semnificative aduse confortului în cabină, panoului de bord, şi sisitemelor de navigare.

IMG_9460

În plus, pentru completarea ofertei de test-drive, EVW Holding a pus la dispoziţia participanţilor, din parcul propriu, o basculantă CF FAR 8×4 model 2015, care a făcut teste pe circuitul de macadam, şi un autocar VDL Futura.

Finalul zilei a însemnat premierea câştigătorilor concursului de manevrabilitate, precum şi un show culinar de excepţie, oferit în aer liber de chef Adi Hădean, care a încheiat acest eveniment „Pure Excellence”.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings