Peste 200 de vehicule comerciale rulate multibrand te așteaptă la Camion Fest – ediția Toamnă 2017

În perioada 6 – 7 Octombrie 2017 se derulează Camion Fest – un eveniment devenit deja tradițional, organizat de Cefin Trucks în fiecare toamnă și primăvară.

Aflat la cea de a 7-a ediție, targul de camioane rulate se adresează firmelor cu expriență în domeniul transporturilor precum și micilor întreprinzători din acest domeniu.

“În peisajul pieței românești de camioane rulate, Camion Fest se distinge prin gama de oferte speciale pe care le punem la dispoziția clienților nostri în aceasta perioadă. De la o gamă variată de Camioane Premium, sau servicii de finanțare foarte avantajoase până la reduceri substanțiale de până la 5000 de euro pentru un camion, ofertele noastre sunt perfect adaptate exigențelor clienților noștri.” Declară Paul Drăniceanu, Director Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks.

Într-o atmosferă festivă, de toamnă bogată cu motive tradiționale autentice românești, Cefin Trucks își așteaptă vizitatorii vineri, 6 Octombrie între orele 10:00 – 17:00 și sâmbătă, 7 Octombrie între orele 10:00 – 14:00.

În cadrul târgului sunt expuse peste 200 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, basculante, betoniere și utilaje de construcții.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings