FOMCO – Protejați-vă combustibilul cu sistemele antifurt

Există numeroase metode prin care vă puteți proteja combustibilul de sustrageri neautorizate. Una dintre acestea, și printre cele mai sigure, sunt sistemele antifurt. Majoritatea managerilor de flote nu își dau seama cât de importante sunt aceste piese mici. În afara prevenirii scurgerilor dintr-un rezervor proaspăt umplut, aceste dispozitive pot ajuta managerii să economisească o mulțime de bani în cheltuilelile cu combustibilul, dacă sunt utilizate în mod corespunzător.

Sistemele antifurt de la Fomco sunt extrem de versatile, fiind compatibile cu o gamă largă de vehicule: autocare, camioane, utilaje agricole, utilaje pentru construcții, microbuze.

Sistemele antifurt profesionale vin și cu o multitudine de beneficii. Atunci când sunt montate și folosite corect, capacele de rezervor sunt incredibil de eficiente în ceea ce privește consumul de combustibil. Acestea stopează eliminarea fumului și evaporarea gazului din rezervorul de gaze și previn poluarea aerului. Mai mult, acestea protejează sistemul de alimentare cu combustibil al vehiculului. Capacele de rezervor opresc apa, murdăria și alți agenți contaminanți să ajungă în rezervor.

Un alt beneficiu, poate cel mai important al sistemelor antifurt, este că previn sustragerile de combustibil neautorizate din rezervor, ajutându-vă astfel să economisiți bani.

De exemplu, sistemul Kockon Mach II, de la Genesis, nu are găuri sau fante, astfel făcând imposibilă sustragerea combustibilului prin inserarea conductelor sau a tuburilor flexibile. Sistemul de închidere previne orice acces la combustibilul situat în partea superioară a rezervorului (cum se obișnuiește la alte sisteme similare). Puteți alimenta într-un mod eficient și rapid datorită dispozitivelor interne special concepute cu ajutorul cărora combustibilul curge liber, fără turbulențe sau efecte de preaplin.

Sistemele antifurt de la Fomco, au un sistem revoluționar 100% sigur, se montează ușor, în câteva secunde, datorită sistemului cu baionetă. Nu sunt necesare modificări mecanice, de șuruburi și/sau nituri de fixare și nici de adezivi sau alte material de fixare și de etanșare. Pentru majoritatea e nevoie doar de o cheie standard pentru filtre de ulei.

Puteți vizualiza întreaga gamă de sisteme antifurt aici.

Dacă puteți economisi bani, achiziționând sistemul antifurt corespunzător tipului / tipurilor de vehicule pe care le dețineți, dacă puteți reduce folosirea incorectă sau furtul de carburant …. oare nu merită să le aveți în flota dumneavostră?

Începeți să economisiți combustibil chiar de astăzi!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings