Ford Trucks livrează o serie de 16 autotractoare catre Vlase Internațional

La câteva luni de la intrarea pe piața din România Ford Trucks livrează o serie de 16 autotractoare catre Vlase Internațional.

Ford Trucks, constructor de vehicule comerciale cu o vechime de peste 55 de ani, vine pe piața românească cu o serie de AutoTractoare de o înaltă performanță. Consumul redus de combustibil, datorită puternicului motorului Ford Ecotorq, intervalele lungi între lucrările de service și conformitatea cu diferite opțiuni de remorci transformă seria AutoTractor într-un jucator redutabil pe piața vehiculelor comerciale din România.

DSC_7776

Datorită caracteristicilor de siguranță activă nou dezvoltate și cabinei ergonomice, care îmbunătățește calitatea de operare a conducătorului auto, Seria Cap Tractor marca Ford este partenerul de încredere pentru cei care au în perspectivă transportul pe distanțe lungi.

Concepută de inginerii de la Ford și preferată în întreaga lume, rentabilitatea Seriei AutoTractor marca Ford participă în mod hotărâtor la creșterea profitabilității companiilor.

“Ford Trucks reprezintă angajamentul nostru față de creșterea profitabilității partenerilor din piața româneasca. Avem deja experința care ne dă siguranța alegerii, iar camioanele Ford Trucks se constituie într-una dintre cele mai potrivite soluții de optimizare a costurilor care ceritifică creșterea profitabilității.” declara Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al Ford Trucks în România.

“Apreciem în mod deosebit colaboararea cu domnul Vlase. Suntem parteneri de mai bine de 20 de ani și împreună suntem convinși că participăm la creșterea calității serviciilor de transport pe piața românească.“ mai adaugă domnul Albarosa.

După o perioadă de testare de 3 luni si 30 000 de Kilometri, Vlase Internațional a decis achiziția a 16 Autotractoare Ford Trucks care vor fi utilizate în transport internațional cu cisternă.

Printre caracteristicile definitorii în luarea deciziei de achiziție s-a numărat experiența brandului și calitatea furnizorilor de componente Ford Trucks: „Ford a trecut prin două razboaie mondiale, iar furnizorii de ansamble și subansamble sunt renumiți, precum ZF pentru cutia de viteze sau Bosch, chiar dacă asamblarea se face, asa cum obisnuiesc si alti producatori renumiți, în Turcia.“, a explicat domnul Gheorghe Vlase administratorul companiei Vlase Internațional.

„Din punct de vedere tehnic și al exploatării FORD TRUCKS este o mașină prietenoasă și ușor de lucrat cu ea” mai adauga domnul Vlase.

Cele 16 autotractoare sunt echipate cu Motorul Ford Ecotorq de 13 litri de 480 CP cu o capacitate de cuplu de 2500 Nm care oferă performanțe impresionante cu un consum redus de combustibil.

Cabina șasiului Ford Trucks este dotată standard cu o multitudine de opțiuni care asigură confortul șoferului și usurința în utilizare: aer condiționat, senzor ploaie, senzor faruri, cruise control, radio CD.

Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Aceasta soluție profesională de monitorizare permite proprietarului să aibă la îndemână toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziţie, eficienta stil condus) și funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informații.

Un alt aspect important este dat de faptul ca cele 16 vehiculele Ford Trucks sunt achiziționate cu contracte de service.

„Nu am teama de a ramane în drum, pentru ca Ford are și ateliere mobile. Am fost placut surprins de câte parteneriate are producatorul“, a precizat Gheorghe Vlase.

Rețeaua națională de service Ford Trucks, asigură clienților intervenții în cel mai scurt timp atât locatiile din tara (București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva și Brasov) cât și prin intermediul atelierelor mobile care se pot deplasa și pot derula intervenții pe teren, în cazul unui incident.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings