Utilizatorii aparatelor Satellic trebuie sa verifice aparatele pentru validarea ultimei versiuni de soft

TSG-euroShell informeaza ca furnizorul aparatelor Satellic a anuntat o noua actualizare a softului. Astfel, aparatele trebuie sa fie actualizate cu cea mai recenta versiune de soft (5.18.).

Ce trebuie sa faceti?

tsg-poza-tarife-mic

Pentru a trece la noua versiune a softului, aparatele Satellic trebuie sa fie permanent conectate la priza, indiferent in ce tara va aflati. Asadar, la prima stationare de aproximativ 30 minute, actualizarea se va efectua automat imediat dupa ce aparatul intra in inactivitate (stand-by). Pe ecran va fi afisat mesajul “Starting”, iar in functie de versiunea de soft anterioara, in aproximativ 5-7 minute aparatul va trece pe led verde.

 

Pasii de veificare a versiunii de soft ii gasiti AICI.

Ce presupune aceasta actualizare?

  1. Versiunea 5.18 aduce in plus emiterea unui semnal sonor atunci cand aparatul trece pe led rosu. Astfel, veti sesiza cu usurinta faptul ca aparatul dumneavoastra nu mai taxeaza.
  2. Aparatul va afisa ledul rosu atunci cand pierde semnalul GPS. Acest lucru se poate intampla in cazul in care va aflati in zone fara acoperire precum parcari, tuneluri etc. In momentul in care reveniti intr-o zona cu semnal, va trebui sa verificati ledul verde inainte de a continua calatoria. La iesirea din tunel, aparatul va afisa ledul verde dupa aproximativ 100 metri si va calcula automat portiunea de drum parcursa.
    Pentru a asigura un semnal GPS corespunzator, aparatul dumneavoastra trebuie sa fie corect instalat, conform instructiunilor pe care le gasiti AICI
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings