Fomco Shop – Totul pentru transportatori

Succesul celor mai bune companii de transport, constă în calitatea serviciilor oferite și în rapiditatea cu care reacționează la provocările care le apar în cale. Pentru că știm acest lucru, dorim să venim în întimpanarea dvs., pentru a vă ajuta să faceți față provocărilor. Ne recomandă cei peste 15 ani de experiență în domeniul automotive.

Suntem specialiști în domeniul tahografelor digitale, tahografelor analogice și a limitatoarelor de viteză. De peste 15 ani scopul nostru este acela de a oferi produse și servicii de calitate partenerilor noștri, de a colabora cu clienții noștri, pentru a le putea oferi cele mai bune soluții, într-o industrie din ce în ce mai competitivă.

Fomco vă pune la dispoziție, prin noul webshop, o gamă variată de accesorii pentru camioane, tahografe analogice și digitale, limitatoare de viteză, încălzitoare staționare Webasto și Eberspächer, sisteme de localizare și măsurare a consumului de combustibil prin GPS și GPRS.

Din oferta noastră de produse nu lipsesc lămpile de marcaj și gabarit, stațiile radio CB, lăzile frigorifice sau sistemele de aer condiționat – avem totul pentru transportatori!

O echipa de vânzări profesionistă vă stă la dispoziție cu sfaturi și vă oferă consultanță în fiecare pas al procesului de achiziție, astfel că dumneavoastră să aveți garanția că ați făcut alegerea potrivită. Înțelegem cel mai bine nevoile transportatorilor și livrăm soluții, nu simple produse.

Fomco vă stă la dispoziție prin echipa proprie, dar și prin rețeaua națională de parteneri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings