DAF a lansat pe piață o ediție limitată a camionului XF FT pentru a marca cea de-a 90-a aniversare

DAF a lansat pe piață o ediție limitată a camionului XF FT Super Space Cab cu motor MX-13 530 pentru a marca cea de-a 90-a aniversare. Ediția aniversară prezintă elemente unice, care transformă astfel camionul într-un vehicul deosebit, ce atrage imediat privirile.

Vehicul unic
Ediția aniversară este limitată la 250 de vehicule. Fiecare este dotat cu un pachet premium de opțiuni și va primi un număr unic, care va fi vizibil atât în finisajul decorativ din interiorul cabinei, cât și în panoul cu sigla DAF, amplasat la ușă.

Exterior unic
Ediția aniversară este disponibilă în culori metalice speciale, și anume albastru, negru sau roșu. Culoarea aleasă se regăsește și pe marginile grilei din fața camionului. Pentru a conferi fațadei și mai multă personalitate, prima siglă DAF a fost adăugată pe panoul dintre grilă și parbriz. Această siglă apare de altfel și în spatele cabinei. Exteriorul unic al camionului este completat de dungile ornamentale trasate pe partea frontală a cabinei și în lateralele vehiculului.

Interior unic
Ediția aniversară a fost dotată cu cel mai confortabil interior, ce include elemente absolut unice precum prima siglă DAF, plasată în relief pe tetierele ambelor scaune Extra Leather Air, sigla DAF iluminată pe treapta cabinei și numărul aniversar special atribuit vehiculului, vizibil în finisajul decorativ de interior.

International Truck of the Year
Ediția aniversară aparține seriei XF, votată „Camionul anului 2018”, cel mai prestigios premiu internațional din industria europeană a producătorilor de camioane. Premiul ITOY, este conferit anual unui camion nou sau unei game noi care a contribuit cel mai mult la eficiența transportului rutier, pe baza mai multor criterii importante, inclusiv inovația tehnologică, confortul șoferului, siguranța rutieră, manevrabilitatea, economia de combustibil, amprenta de mediu și costul total al proprietății. Ce altceva mai e de zis?

Economic
Ediția aniversară este echipată cu o cutie de viteze TraXon automată, de înaltă eficiență, cu 12 sau 16 trepte, precum și cu o punte spate SR1347, garantându-se astfel o manevrabilitate excelentă la rulare. Dotările menite să asigure un consum eficient, cum sunt pilotul automat adaptiv și predictiv, Eco mode și EcoRoll, precum și sistemul de asistență la condus, Driver Performance Assistant, susțin cel mai rentabil stil de condus. În mod opțional este disponibil și sistemul DAF Connect, care contribuie la îmbunătățirea planificării logistice și creșterea disponibilității vehiculului.

De primă clasă
Ediția aniversară este dotată cu opțiuni de primă clasă, pentru a-i sublinia  caracterul exclusiv și superior, de ex. faruri cu LED, lumini spate cu LED și lampă de lucru LED, proiectoare de plafon tip Skylight, proiectoare de ceață și de viraj, deflectoare laterale, fuste laterale și roți Alcoa din aluminiu, la care se adaugă linia Exclusive la interior, cu volan și cotiere din piele, sistem de climatizare cabină, unitate de aer condiționat  pe acoperiș, în culoarea cabinei, unitate radio/navigație Kenwood DAB, sistem TruckPhone, frigider, cuptor cu microunde, saltea Xtra Comfort pe patul de jos, sistem de siguranță DAF Night Lock, și multe altele.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings